fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Lumikki Liias ja Annabel Mutso said Hispaanias 2. koha

19.09.2022

Nädalavahetusel leidis Hispaanias aset U-17 vanuseklassi Euroopa karikaetapp, lisaks sellele toimus U-15 vanuseklassi võistlus.

U-15 vanuseklass

Tüdrukute paarismängus saavutasid teise koha Lumikki Liias (Triiton) ja Annabel Mutso (Triiton). Teel finaali alistati kindlalt Hispaania ja Itaalia paarid. Finaalis paraku tuli vastu võtta 17:21, 14:21 kaotus Rumeenia paarilt Daria Irina Gherasimilt/Cristina Maria Sirbult. Tüdrukute üksikmängus pääsesid alagrupist edasi Romili Vakk (Triiton) ja Annabel Mutso(Triiton). Vakk jäi pidama veerandfinaalis jäädes alla turiiri hilisemale võitjale Aahna Bhatiale (Inglismaa). Mutso pidi vastu võtma katouse rumeenlannalt esimeses ringis.

Poiste üksikmängus olid alagruppides võidukad Karl Mattias Pedai (Triiton) ja Priit Põder (Triiton). Kuid mõlemad mängijad pidid sõelturniiri esimeses ringis vastu võtma kaotused. Poiste paarismängus liikusid Pedai/Põder samuti alagrupist kindlalt edasi, kuid sarnaselt üksikmängule pidid esimeses ringis tunnistama vastaste paremust.

Segapaarismängus play-offis jäid Põder/Mutso alla Portugali paarile kolmes geimis.

U-17 vanuseklass

Poiste üksikmängus võitis avaringis Marti Joost (Nõo SK) hispaanlase Pepe Fernandezi 21:13, 21:15, paraku teises ringis tuli vastu võtta kaotuse Guillermo Nuvialalt (Hispaania) seisuga 10:21, 16:21. Rasmus Roogsoo (Triiton) pidi avaringis vastu võtma 19:21, 11:21 kaotuse samuti Hispaania mängijalt. Paarismängus pääsesid Joost/Roogsoo teise ringi, kuid tasavägise kolme geimilise kohtumise keerasid enda kasuks hispaanlased.

Võistluste tulemused nähtaval siin.