fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Kuuba jõudis Belgias poolfinaali

16.09.2022

Täna selgitatakse Yonex Belgian Internationalil välja poolfinalistid. Eesti esireket Kristin Kuuba (BWF 42.) kindlustas poolfinaali koha endale 21:17, 21:16 võiduga.

Kuuba kohtus veerandfinaalis Taiwani mängija Shuo Yun Sangiga. Avageimis ei jäänud Kuuba kordagi kaotusseisu ja juhtis intervalli ajaks 11:9. Mäng kiskus küll tasavägiseks, kuid geimi lõpus näitas eestlanna kindlat mängu ja võitis esimese geimi 21:17. Teises geimis alustas Kuuba tugevalt ja viie punktilise spurdiga juhtis geimi joogipausile minnes 11:7. Sarnaselt esimesele geimile tuli Sang mängu tagasi ja viigistas geimi seisul 12:12. Antud momendist edasi liikus Kuuba järjest kindlamalt poolfinaali koha poole ja seisul 17:16 tehtud nelja punktiline lõpuspurt tõi võidu Kuubale. Poolfinaalis kohtub Eesti esireket Jaapani mängija Hirari Mizuiga (BWF 135.).

Võistluste tulemused saadaval siin ja otsepilt nähtaval siin.

Foto: Badmintonphoto.com