fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Juunioride EM: individuaalturniiri teine päev

24.08.2022

Eile jätkus juunioride EM-i individuaalturniir, võistlemist alustasid mitmed Eesti mängijad.

Segapaarismängus jõudsid kolmandasse ringi Robin Schmalz/Marta Emili Teller. Shcmalz/Teller alustasid võistlemist teisest ringis ja kohtusid Iisraeli paari Mayan Mogilneri/Zohar Amoyaliga. Tasavägise kolmegeimilise kohtumise võitsid eestlased 26:24, 20:22, 21:19. Kolmandas ringis lähevad Schmalz/Teller vastamisi kuuenda asetusega Hispaania paariga. Andrei Schmidt/Elisaveta Berik pidid tunnistama Taani paari Jonathan Melgaardi/Maria Hojlund Tommerupi paremust seisuga 7:21, 6:21.

Neidude üksikmängus kohtus Emili Pärsim esimest asetust omava ukrainlanna Polina Buhrovaga. Eestlanna pidid vastu võtma kindla 9:21, 10:21 kaotuse. Elisaveta Berik pidid tunnistama hispaanlanna Nikol Carulla 14:21, 19:21 paremust. Sarnaselt teistele lõppes ka Marelle Salu EM teises ringis, kui tuli vastu võtta 13:21, 25:23, 18:21 kaotus sakslannalt Ella Nevelt.

Noormeeste üksikmängus alistas teist asetust omav Tauri Kilk kindlalt 21:6, 21:8 Portugali mängija Tiago Berenguer. Kolmandas ringis kohtub Kilk soomlase Aleksi Mäkiga. Kolmandasse ringis pääses ka Mario Kirisma alistades Walesi mängija Harper Leighi 21:4, 22:20. Järgmises ringis kohtub Kirisma neljanda asetusega prantslasega. Hugo Themase võistlus lõppes teises ringis, kus jäi alla Iirimaa mängijale Vincent Pontanosale seisuga 7:21, 14:21.

Juunioride EM tulemused nähtaval siin ja otsepilt saadaval siin.