fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Kuuba ja Marran/Rüütel piirdusid MM-il avaringiga

23.08.2022

Eile algasid 2022. aasta sulgpalli maailma meistrivõistlused. Eestit esindasid Tokyos Kristin Kuuba (BWF 46.) ja Kati-Kreet Marran/Helina Rüütel (BWF 59.).

Naiste üksikmängus kohtus Kuuba esimeses ringis prantslanna Leonice Huetiga (BWF 55.). Varasemate kohtumiste seis kahe mängija vahel oli enne tänast viigis 1:1. Seekord nagu ka 2021. a Spain Mastersil jäi peale prantslanna Huet. Esimese geimi intervalli ajaks juhtis Kuuba 11:9, kuid pärast pausi alustas paremini prantslanna minne kohtumist juhtima 14:11. Kuuba suutis vahe küll nullida, kuid sellest ei piisanud geimi võiduks ja nõnda tuli vastu võtta 18:21 kaotus avageimis.

Teises geimis alustas Kuuba hästi minnes juhtima 9:5, kuid joogipausiks oli Huet seisu enda kasuks keeranud 11:10. Pärast intervalli sai taas prantslanna paremini minema ja asus mängu juhtima 17:12. Eesti esireket suutis küll vahet vähendada kuid mitte piisavalt ja vastu tuli võtta 16:21 kaotus. Teises ringis kohtub prantslanna 16. asetusega USA mängija Beiwen Zhangiga (BWF 16.).

Naiste paarismängus kohtusid Marran/Rüütel Tai paariga Benyapa Aimsaardi/Nuntakarni Aimsaardiga (BWF 29.). Esimene geim algas Eesti paari jaoks keeruliselt kui intervalliks olid tagaajaja rollis 6:11. Sealt edasi Marran/Rüütel enam vastastele lähedale ei jõudnud ja avageim lõppes seisuga 14:21. Teises geimis olid tailannad veelgi kindlamad ja kindlustasid pääsu teise ringi pärast 26 minutilist kohtumist seisuga 21:9. Järgmises ringis minnakse vastamisi kuuenda asetusega Jaapani paariga.

Võistluste tabelid saadaval siin ja otsepilt nähtaval siit.

Foto: Badminton Photo/Raphael Sachetat