fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Juunioride EM: individuaalturniir esimene päev

23.08.2022

Eile pärast võistkondliku võistluse Euroopa meistri selgumist alustati Serbias juunioride EM-i individuaalturniiriga. Tänavuse võistkondliku võistluse võitis Taani.

Esimesena astusid eile platsile segapaarismängus Hugo Themas/Marelle Salu minnes vastamisi Serbia paari Igor Jovanovici/Sanja Periciga. Paraku tuli Eesti paaril EM avaringis vastu võtta 19:21, 11:21 kaotus.

Neidude üksikmängus oli ainsana võistlustules eile Marelle Salu, kui läks vastamisi Šotimaa mängija Sophie Fordiga. Salu alistas šotlanna 25:23, 21:18 ja kohtub teises ringis sakslanna Eva Nevega. Täna alustavad enda võistlusega ka Emili Pärsim ja Elisaveta Berik.

Neidude paarismängus pidid Kadi Ilves/Marta Emili Teller tunnistama Saksamaa paari Amelie Lehmanni/Anna Mejikovskiy paremust seisuga 9:21, 9:21. Marelle Salu/Emili Pärsim alustasid enda võistlust võiduga, alistades 17:21, 21:14, 21:16 Šveitsi paari Lina Schadegg/Leila Zarrouki. Teises ringis minnakse vastamisi Türgi paari Ravza Boduri/Cansu Ercetinaga.

Noormeeste paarismängus alustasid edukalt võistlust Andrei Schmidt/Hugo Themas alistades Läti paari Edzus Meiransi/Davis Strazdinsi 21:15, 21:17. Ühe mänguga pidid leppima Mario Kirisima/Robin Schmalz, kui tuli vastu võtta 16:21, 21:18, 20:22 kaotus Rootsi tandemilt Romeo Makboulilt/Mio Molinilt.

Juunioride EM tulemused nähtaval siin ja otsepilt saadaval siin.