fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Juunioride EM: Eesti 3-2 Läti

19.08.2022

Täna jätkus juunioride võistkondlik Euroopa meistrivõistlus, alagrupi teises kohtumises läks Eesti vastamisi Lätiga.

Eesti-Läti kohtumise esimene mäng oli neidude üksikmäng, seekord oli võistlustules Elisaveta Berik. Paraku Berik Eesti punkti arvet ei suutnud avada ja pidi tunnistama Anna Kupca paremust seisuga 17:21, 20:22.

Noormeeste üksikmängus viigistas kohtumise Mario Kirisma alistades Davis Strazdinsi kindlalt 21:6, 21:10.

Neidude paarismängus läksid platsile Marelle Salu/Emili Pärsim. Teisel pool võrku olid eestlannadel Anna Kupca/Annija Rulle-Titava. Avageimis jäid Salu/Pärsim tagajajate rolli, ning ei suutnud geimi tagasi ennast mängida, nõnda kuulus esimene geim lätlastele 21:14. Teises geimis oli mäng tasavägisem, kuid ohje hoidsid ikka enda käes lätlannad, geimi lõpus suutsid Salu/Pärsim geimi juhtima minna tehes kuue punktilise spurdi. Esimene geimpall jäi eestlannadel kasutamata, kuid geimi võit võeti endale seisuga 22:20. Kolmas geim kulges pärast intervalli tasavägisena ja punkt-punkti mängus mindi kuni lõpuni välja. Seekord tõmbasid pikema kõrre lätlannad ja tõid kohtumise teise punkti endale võiduga 21:14, 20:22, 23:21.

Noormeeste paarismängus viigistasid kohtumise Andrei Schmidt/Hugo Themas, võites 21:8, 21:17 Edzus Meiransi/Toms Sala.

Kohtumise võitja selgitati välja segapaarismängus, kus Eesti vahetust ei teinud võrreldes esimese kohtumisega. Tauri Kilk/Elisaveta Berik tõid vajaliku mänguvõidu 17 minutiga Eestile, alistades Davis Strazdinsi/Annija Rulle-Titava 21:15, 21:4.

Algarupi viimases mängus läheb Eesti vastamisi Poolaga, kes jäi täna 1:4 alla Tšehhile.

Võistkondliku võistluse tabelid saadaval siin ja otsepilt nähtaval siin.