fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Eesti noormängijad võistlevad Lätis

11.08.2022

Täna algab Lätis Yonex Latvia U17 võistlus, kus osalevad mitmed Eesti noortekoondise liikmed ja kandidaadid. Lisaks toimub samal ajal ka U13, U15 ja U19 võistlus, kus U13 vanuseklassis selgitatakse parimad välja ainult üksikmängudes ja vanemates vanuseklassides paarismängudes.

U17 võistlusel on noormeeste üksikmängus võistlustules Siim Saarse (Pärnu SK), Priit Põder (Triiton), kolmandat asetust omav Andrei Schmidt (Triiton), Ramus Talts (Raul Must SK), Rasmus Roogsoo (Triiton), Karl Aksel Männik (Nõo SK), Karl Mattias Pedai (Valge Hani) ja Marti Joost (Nõo SK).

Neidude üksikmängus osalevad Lumikki Liias (Triiton), Romili Vakk (Triiton), neljadat asetust omav Emilia Shapovalova (TÜASK), Karolina Pintšuk (TÜASK), Kaisa Liis Lepp (Triiton) ja Heili Merisalu (Nõo SK).

Noormeeste paarismängus jahivad esikohta Männik/Saarse, Joost/Roogsoo ja teise asetusega paar Schmidt/Talts.

Neidude paarismängus võistlevad Liias koos Läti mängija Anna Miesniecega, Pintšuk koos lätlanna Nikola Mukielega ja teise asetusega Merisalu/Shapovalova.

Segapaarismängus on esimese asetusega Schmidt/Merisalu, lisaks neile on võistlustules Põder/Vakk, Männik/Pintšuk, Roogsoo/Liias, Pedai/Lepp ja Talts/Shapovalova.

U17 võistluse tabelid nähtaval siin.

U15 võistlusel osalevad Lepp, Vakk, Pedai, Põder ja Kaspar Sorge (TÜASK). Antud võistluse tabelid saadaval siin.