fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Schmidt ja Shapovalova osalevad Euroopa noorte olümpiafestivalil

25.07.2022

Eile algas Euroopa noorte olümpiafestival, sulgpallis esindavad Eestit Andrei Schmidt (Triiton) ja Emilia Shapovalova (TÜASK)

Schmidt kuulub noormeeste üksikmängus neljandasse alagruppi, kokku on kaheksa erinevat alagruppi. Schmidit vastasteks grupis on neljanda asetusega rootslane Romeo Makboul, portugallane Santiago Batalha ja iirlane Dylan Noble. Täna läheb Schmidt vastamisi Batalha ja Makbouliga.

Neidude üksikmängus sattus loosi tahtel kolmandasse alagruppi Shapovalova. Tema vastasteks on kolmanda asetusega Tšehhi mängija Lucie Krulova, Itaalia pallur Carolin Rauner ja Gruusia mängija Elisabed Zumbulidze. Sarnaselt noormeeste ükikmängule toimub Shapovaloval täna kaks mängu, minnes vastamisi Krulova ja Rauneriga.

Segapaarismängus algab võistlus kohe olümpiasüsteemis ja avaringis lähevad Schmidt/Shapovalova vastamisi viienda asetusega Türgi paari Bugra Aktasi/Ravza Boduriga. Antud kohtumine leiab aset neljapäeval (28.07).

Eesti mängijaid juhendab võistlusel Robert Kasela.

Võistluste tabelid saadaval siin ja otsepilt nähtaval siin.