fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Ramona Üprus võistleb Reunion saarel

15.07.2022

Eile alustas Saint-Denis Reunion Open 2022 võistlemist Ramona Üprus. Antud võistlus kuulub International Challenge kategooria turniiride hulka.

Neljapäeval oli Üprus võistlustules ainult naiste üksikmängus, loosiõnn seekord eestlanna pool ei olnud ja avaringis tuli vastamisi minna esimese asetuse India mängija Ira Sharmaga. Avaringi kohtumises pidi Üprus tunnistama India mängija 16:21, 13:21 paremust.

Täna alustas Üprus võistlemist segapaarismängus koos prantslase Nicolas Hoareauga. Teises ringis mindi vastamisi kolmanda asetusega Mauriitsiuse paariga Jean Bernard Bongout/Jemimah Leung For Sangiga. Eesti/Prantsusmaa paar vastastele rääkimisruumi ei jätnud ja võitsid kohtumise kindlalt 21:14, 21:11. Veerandfinaalis minnakse vastamisi Saksamaa paari Bjarne Geiss/Leona Michalskiga.

Võistluste tabelid saadaval siin.