fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

In memoriam Katrin Aru

06.07.2022

Eesti Sulgpalliliit teatab kurbusega, et meie seast on lahkunud Katrin Aru (31.08.1960 – 01.07.2022).

Katrin Aru oli sulgpalliga seotud terve elu ning Eesti sulgpallipere poolt hinnatud ja armastatud. Katrini sulgpallitee sai alguse treener Koit Muru juures. Mängijakarjääri jooksul võitis ta mitmeid medaleid Eesti noorte ja täiskasvanute meistrivõistlustel. 1980. aastal tuli ta Eesti meistriks naiste paarismängus ja segapaarismängus. Lisaks kuulus ta varasematel aastatel NSV Liidu koondise kandidaatide hulka.

Katrin Aru andis olulise panuse sulgpallikohtunike valdkonna arengusse Eestis. Ta oli esimeste Eesti kohtunike seas, kes sai Euroopa sulgpallikohtuniku taseme ning lõi aktiivselt kohtunikuna kaasa siinsetel sulgpallivõistlustel. Katrinile on tänulikud paljud tänased kohtunikud – mäletades tema  julgustust, toetavaid nõuandeid ja häid sõnu alustavatele kohtunikele. Katrin Aru jääb mälestama kogu Eesti sulgpallipere ning on Katrinile väga tänulik aastate jooksul tehtud suure töö eest. Aitäh, et olid meiega!

Eesti Sulgpalliliit avaldab Katrini perele ja lähedastele sügavat kaastunnet.