fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Kristin Kuuba alustas Malaisias võidukalt

05.07.2022

Täna algas Kuala Lumpur, Malaisias Perodua Malaysia Master 2022 võistlus, mis kuulub BWF World Tour Super 500 kategooriasse.

Eesti esireket Kristin Kuuba (BWF 49.) alustas Malaisias võistlust kvalifikatsiooniturniirilt. Esimeses matšis läks Kuuba vastamisi Indoneesia mängija Ruselli Hartawaniga (BWF 51.). Esimene geim jäi Kuuba 4:7 kaotusseisu, kuid viiepunktilise spurdiga läks eestlanna mängu juhtima 9:7. Intervalli ajaks oli Kuuba eduseis minimaalne 11:10. Geimi teistpoolt alustas edukamalt Hartawan minnes juhtima 17:13. Avageim oli viigis veel seisus 18:18, paraku võitis otsustavad punkti indoneeslanna ja Kuubal tuli vastu võtta 19:21 kaotus.

Teine geim alustas Eesti esireket võimsalt minnes juhtima 9:2. Geimi möödudes Kuuba suutis hoida eduseisu, kuid taas muutus geimi lõpp põnevaks. Tabloole lõi Indoneesia mängija viigipunktid seisul 18:18. Teises geimis suutis Kuuba otsustavad punktid enda kasuks mängida ja viia mäng kolmandasse geimi seisuga 21:19.

Otsustavas geimi sai Kuuba 4:0 edu, paraku selle Hartawan elimineeris kiirelt. Joogipausi ajaks oli tablool seis 9:11 eestlanna kahjuks. Tasavägine kohtumine jätkus ka pärast intervalli seisuni 15:15. Sealt tegi Kuuba neljapunktilise spurdi ja hilisemad kaks punkti tõi samuti kindlalt enda poolele. Pärast tunni ajast kohtumist liikus 19:21, 21:19, 21:17 võiduga Kuuba põhiturniirile, kus kohtub järgmise Indoneesia mängija Fitriani Fitrianiga (BWF 48.).

Võistluste tablied saadaval siin ja otsepilt nähtaval siin.

Foto: Badmintonphoto.com/Erika Sawauchi