fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Kuuba alistas maailma 12. reketi

29.06.2022

Täna hommikul asus Malaisias HSBC BWF World Tour Super 750 kategooria turniiril võistlustulle Eesti esireket Kristin Kuuba (BWF 51.).

Avaringis läks Kuuba vastamisi Kanada mängija Michelle Liga (BWF 12.). Esimest geimi alustas eestlanna kindlalt minnes kohtumist juhtima 8:2. Geimi möödudes hoidis Kuuba eduseisu edukalt ja võitis esimese geimi seisuga 21:12.

Teine geim algas tasavägisemalt ja punkt-punkti mäng kestis kuni seisuni 7:7. Sealt tegi Eesti esireket nelja punktilise vahespurdi ja intervalli ajaks juhtis mängu 11:7. Geimi teine pool jätkus samuti väga tasavägiselt ja tablool oli veel viik seisul 17:17. Sellest seisust tegi Kuuba kaks kahe punktilist spurti ja kindlustas endale pääsu teise ringi võiduga 21:12, 21:18. Järgmises ringis kohtub Kuuba maailma teise reketi Tai Tzu Yingiga.

Võistluste tabelid saadaval siin ja otsepilt nähtav siin.