fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Kruus/Üprus jäid Leedus veerandfinaalis pidama

13.06.2022

Nädalavehtusel selgusid Leedus RSL Lithuanian International 2022 võitjad.

Meeste üksikmängus jäi Karl Kert alla Malaisia mängijale Shao Herng Hooile maraton matšis seisuga 21:16, 18:21, 19:21. Ragnar Sepp pidi vastu võtma kaotuse Vietnami mängijalt Hai Dang Nguyenilt seisuga 3:21, 6:21.

Naiste üksikmängus mängis kvalifikatsioonist ennast põhiturniirile Ramona Üprus alistades mõlemad vastased kindlalt kahes geimis. Põhiturniiri avaringis tuli, aga vastu võtta kaotus Malaisia mängijalt Zhing Yi Tanilt seisuga 7:21, 24:26. Catlyn Kruus alistas avaringis India mängija ja läks teises ringis vastamisi Indoneesia sulgpalluri Mutiara Ayu Puspitasariga, selles kohtumises tuli vastu võtta kaotus seisuga 23:21, 16:21, 12:21. Kolmanda eestlannana põhiturniiril võistlenud Helis Pajuste piiruds avaringiga, kui pidi tunnistama Indoneesia mängija Ruzna Ruzna paremust 7:21, 10:21.

Meeste paarismängus pidid Kristjan Kaljurand/Raul Käsner avaringis vastu võtma kolmegeimilise kaotuse Singapuri paarilt Joo Jie Nge/Johann Prajogolt seisuga 21:12, 15:21, 21:13. Karl Kert/Mihkel Talts võitsid avaringis Aserbadžiaani paari ja teises ringis kohtusid Prantsusmaa paari Kenji Lovang/Leo Rossiga. Paraku seal näitasid kindlamat mängu prantslased võites kohtumise 21:12, 21:8.

Parim tulemus Eesti jaoks tuli naiste paarismängus, kui Kruus/Üprus mängisid ennast veerandfinaali. Poolfinaali ukse sulgesid nende ees Indoneesia paar Sofy Al Mushira Asharunnisa/Ridya Aulia seisuga 21:15, 21:16.

Segapaarismängus jõudis Üprus koos Nicolas Hoareauga teise ringi, kus tuli vastu võtta kaotus Hispaania paarilt Joan Monroy/Ania Setienilt seisuga 17:21, 18:21.

Võistluse tulemused nähtaval siin.