fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Eesti mängijad olid Tšehhis edukad

10.06.2022

Eelmisel nädalavahetusel võistlesid mitmed noortekoondise liikmed Tšehhis toimunud juuniorite võistlusel, kus näidati head minekut ja toodi koju mitmeid medaleid.

U13 vanuseklassis saavutas teise koha Kaspar Sorge jäädes finaalis alla taanlasele Marvin Jakob Galan Mogensenile. Poiste paarismängus tõid esikoha medalid koju Kaspar Sorge/Marten Põder, võites turniiri kindlalt ja kaotamata geimigi võistluse vältel.

U15 vanuseklassis saavutas Eesti kaksikvõidu finaalis pidid omavahel väljakul võitja välja selgitama Marti Joost ja Rasmus Roogsoo, kui Roogsoo andis loobumisvõidu ja sellega sai kuldmedali kaela Marti Joost. Poiste paarismängus jäid Joost/Roogsoo poodiumi teisele astemele. Segapaarismängus võitis oma kolmanda medali Roogsoo koos Lumikki Liiasega saavutades 3. koha. U15 vanuseklassi neidude üksikmängus jõudis kaugeimale Marija Paskotši ja saavutas 3. koha.

Võistluste tulemused nähtaval siin.