fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Eesti mängijad võistlevad Leedus

08.06.2022

Homme algab Leedus, Panevezys Future Series kategooria võistlus RSL Lithuanian International. Kvalifikatsiooniturniirilt alustab kaks mängijat.

Meeste üksikmängus alustab kvalifikatsiooni ringidest Ragnar Sepp minnes avaringis vastamisi Šveitsi mängija Patrick Zbindeniga. Otse põhiturniirile pääses Karl Kert, kelle esimese ringi vastane tuleb kvalifikatsioonist.

Naiste üksikmängu kvalifikatsiooni ringidest algab Ramona Üpruse võistlus, esimeses ringis kohtub Üprus Ukraina sulgpalluri Anastasiia Yerokhinaga. Catlyn Kruus alustab võistlemist põhiturniirilt ja kohtub avaringis Inglismaa mängija Michelle Tingiga. Põhiturniiril omab teist asetust Helis Pajuste ja läheb avaringis vastamisi kvalifikatsioonist võitjana väljunud Indoneesia sulgpalluri Ruzana Ruzanaga.

Meeste paarismängus omavad teist asetust Kristjan Kaljurand/Raul Käsner ja esimese ringi vastased tulevad neile vastu kvalifikatsioonist. Põhiturniirilt alustavad võistlemist ka Karl Kert/Mihkel Talts, kes kohtuvad Aserbaidžaani paari Jahid Alhasanov/Muhammad Khadafi Amriga.

Segapaarismängus on võistlustules Ramona Üprus koos prantslase Nicolas Hoareauga, avaringis on neil teisel pool võrku viienda asetusega Ukraina paar Oleksandar Shmundyak/Anna Kovalenko.

Võistluste tabelid saadaval siin ja otsepilt nähtaval siit.