fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

 Eesti noormängijad võistlesid edukalt Saksamaal

23.05.2022

Nädalavahetusel võistlesid Saksamaal, Lüdinhausenis Rene Leeman, Rasmus Talts ja Siim Saarse, mängijaid juhendas Aigar Tõnus.

U-19 vanuseklassis omas noormeeste üksikmängus esimest asetust Rene Leeman. Leeman jõudis poolfinaali, kus pidi tunnistama nappi paremust hilisemale võitjale Philipp Volovnikule seisuga 15:21, 21:17, 21:23. Noormeeste paarismängus pidi Leeman leppima kolmanda kohaga koos Clemens Winnefeldiga. Poolfinaalis tuli taaskord tunnistada Philipp Volovniku/Johan Sufryd paremust seisuga 17:21, 21:18, 15:21. Segapaarismängus võistles Rasmus Talts koos Lara Liffersiga, paraku nende turniir lõppes esimese mänguga.

U-17 vanuseklassis osales üksikmängus Siim Saarse, kuid jäi pidama võisluse teises ringis. Paarismängus jõudis Saarse koos Rasmus Taltsiga finaali, esikoha kohtumises tuli paraku vastu võtta kolmegeimiline kaotus seisuga 19:21, 21:12, 18:21.

Võistluste tulemused saadaval siin.