fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa
White Stripe Element

 Eesti noormängijad võistlesid edukalt Saksamaal

23.05.2022

Nädalavahetusel võistlesid Saksamaal, Lüdinhausenis Rene Leeman, Rasmus Talts ja Siim Saarse, mängijaid juhendas Aigar Tõnus.

U-19 vanuseklassis omas noormeeste üksikmängus esimest asetust Rene Leeman. Leeman jõudis poolfinaali, kus pidi tunnistama nappi paremust hilisemale võitjale Philipp Volovnikule seisuga 15:21, 21:17, 21:23. Noormeeste paarismängus pidi Leeman leppima kolmanda kohaga koos Clemens Winnefeldiga. Poolfinaalis tuli taaskord tunnistada Philipp Volovniku/Johan Sufryd paremust seisuga 17:21, 21:18, 15:21. Segapaarismängus võistles Rasmus Talts koos Lara Liffersiga, paraku nende turniir lõppes esimese mänguga.

U-17 vanuseklassis osales üksikmängus Siim Saarse, kuid jäi pidama võisluse teises ringis. Paarismängus jõudis Saarse koos Rasmus Taltsiga finaali, esikoha kohtumises tuli paraku vastu võtta kolmegeimiline kaotus seisuga 19:21, 21:12, 18:21.

Võistluste tulemused saadaval siin.

Scroll to top