fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Üprus liikus paarismängudes veerandfinaali

07.05.2022

Eile selgitati Luksemburgis välja veerandfinalistid.

Naiste üksikmängus alistas põhiturniiri esimeses ringis seitsmenda paigutusega Helis Pajuste prantslanna Juliane Pironi 13:21, 21:18, 21:17. Hilisõhtuses kohtumises, kus selgus veerandfinalist läks Pajuste vastamisi Indoneesia mängija Chiara Marvella Handoyoga. Pärast 23 minutilist kohtumist tuli eestlannal vastu võtta 4:21, 8:21 kaotus. Ramona Üprus jäi seisma kvalifikatsiooniturniiril saades kirja ühe võidu ja ühe kaotuse.

Naiste paarismängus osaleb Üprus koos iirlanna Orla Flynniga. Esimeses ringis alistati kolme geimiga Belgia paar Lotte Geerts/Lien Lammertyn seisuga 16:21, 21:16, 21:11. Veerandfinaali koht kindlustati endale kindla kahe geimilise võiduga 21:13, 21:10 Luksemburgi-Portugali paari Mara Hafner/Mariana Paiva üle. Tänases veerandinaalis lähevad Üprus/Flynn vastamisi kolmanda paigutuse Inglismaa paari Abbygael Harris/Hope Warneriga.

Segapaarismängus näitab Üprus head minekut koos prantslase Nicolas Hoareauga. Kvalifikatsiooniturniiril alistati kindlalt kaks paari, ning nende võitude jaoks kulus maksimaalselt 20 minutit. Põhiturniiri esimeses ringis võitsid Üprus/Hoareau 21:15, 21:19 Šveitsi kooslust Thibault Berneti/Julie Francovillet. Koht kaheksa parema seas kindustati võiduga neljanda asetusega Norra paari Fredrik Kristenseni/Aimee Hongi üle seisuga 20:22, 21:17, 21:14. Veerandfinaalis lähevad Üprus/Hoareau vastamisi Prantsusmaa paariga Lucas Corvee/Sharone Bauer.

Võistluste tabelid saadaval siin ja otsepilt nähtaval siin.