fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Eesti mängijate jaoks lõppes EM

28.04.2022

Eile selgitati Euroopa meistrivõistlustel välja veerandfinalistid.

Naiste üksikmängus pidi Kristin Kuuba (BWF 49.) vastu võtma kolme geimilise kaotuse kolmandat asetust omavalt Kirsty Gilmourilt (BWF 20.). Kohtumist alustas Eesti esireket hästi võites esimese geimi 21:18. Paraku teisest geimist alates kaldus mäng Šotimaa esindaja poole. Teine geim möödus Kuuba jaoks keeruliselt, kui tuli kaotus 9:21. Kolmandas geimis oli intervallis eestlanna tagaajaja rollis seisuga 8:11. Sealt edasi suutis Gilmour edukalt hoida paari punktilist vahet ja kindlustas veerandfinaali pääsme võiduga 18:21, 21:9, 21:15.

Naiste paarismängus kaotasid teises ringis Kati-Kreet Marran/Helina Rüütel (BWF 52.) teise asetusega paarile Maiken Fruergaard/Sara Thygesenile (BWF 16.). Esimeses geimis osutasid Marran/Rüütel korralikku vastupanu ja vaja läks nii-öelda lisaaega. Seekord pöörasid otsustavad punktid enda kasuks taanlannad võites geimi 24:22. Teine geim hoidsid Fruergaard/Thygesen kindlalt geimi alguses saavutatud edu ja kindlustasid võidu seisuga 21:11.

Tabelid saadaval siin ja otsepilt nähtav siin.