fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Eesti juunioride meistrid on Kilk ja Salu

04.04.2022

Pühapäeval lõppesid Tondiraba Sulgpallihallis juunioride Eesti meistrivõistlused.

Noormeeste üksikmängus kohtusid finaalis Tauri Kilk (Triiton) ja Rene Leeman (TSKeskus). Tasavägises kohtumises kaitses edukalt oma meistritiitlit Kilk alistades Leemani 21:19, 21:19. Kolmanda koha kohtumises läksid vastamisi Hugo Themas (Triiton) ja Roland Kutsei (Triiton). Pärast 25 minutilist mängu kindlustas kolmanda koha endale Themas seisuga 21: 9, 21:17.

 1. Tauri Kilk (Triiton)
 2. Rene Leeman (TSKeskus)
 3. Hugo Themas (Triiton)

Neidude üksikmängus tuli Eesti meistriks Marelle Salu (Triiton), alistades finaalis klubikaaslase Emili Pärsimi 19:21, 21:8, 21:11. Poodiumi viimasele astmele astus Elisaveta Berik (Triiton) võites pronksimatšis Emilia Shapovalovat (TÜASK) 21:19, 21:13.

 1. Marelle Salu (Triiton)
 2. Emili Pärsim (Triiton)
 3. Elisaveta Berik (Triiton)

Noormeeste paarismängus said kuldmedalid enda kaela Hugo Themas ja Andrei Schmidt (Triiton). Finaalis alistati tiitlikaitsjad Mario Kirisma ja Robin Schmalz (TSKeskus) seisuga 17:21, 21:13, 21:18. Pronksmedalid võitsid Rene Leeman ja Chris Robin Talts (TSKeskus), kui võitsid 21:12, 21:12 Siim Saarset ja Rasmus Taltsi (Pärnu SK/TSKeskus).

 1. Hugo Themas/Andrei Schmidt (Triiton)
 2. Mario Kirisma/Robin Schmalz (TSKeskus)
 3. Rene Leeman/Chris Robin Talts (TSKeskus)

Neidude paarismängus astusid kõrgeimale poodiumile Emili Pärsim ja Marelle Salu (Triiton), kui alistasid seisuga 17:21, 21:16, 21:17 Kadi Ilvese ja Marta Emili Telleri (TÜASK). Kolmanda koha medalid läksid paari Elisaveta Berik ja Katriin Jagomägi (Triiton) kaela, kui võideti seisuga 21:11, 23:21 kooslust Lumikki Liias ja Marija Paskotši (Triiton/Tondiraba SK)

 1. Emili Pärsim/Marelle Salu (Triiton)
 2. Kadi Ilves/Marta Emili Teller (TÜASK)
 3. Elisaveta Berik/Katriin Jagomägi (Triiton)

Segapaarismängus olid võidukad Tauri Kilk ja Elisaveta Berik (Triiton), alistades finaalis 21:17, 21:8 paari Hugo Themas ja Marelle Salu (Triiton). Pronksmedalid võitsid Robin Schmalz ja Marta Emili Teller (TSKeskus) alistades kolmegeimilises kohtumises paari Tregert Gustav Värv ja Heili Merisalu (TÜASK/Nõo SK) seisuga 16:21, 21:15, 21:11.

Palju õnne kõikidele medalivõitjatele!

Võistluste tulemused nähtaval siin ja galerii saadaval siin.