fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Eesti noormängijad esinesid Iisraelis edukalt

27.03.2022

Laupäeval lõppenud Iisraeli juuniori ja noorteklassi turniiril jõudsid mitmed Eesti koondiseliikmed poodiumitele.

U-19 võistlusel osales Eestist 12 sulgpallurit, koju tagasi tuuakse seitse poodiumi kohta. Noormeeste üksikmängus jõudis kaugeimale Robin Schmalz (TSKeskus), poolfinaalis pidi Schamlz vastu võtma kaotuse Tšehhi mängijalt Daniel Dvořákilt 21:23, 13:21, 10:21. Veerandfinaalis lõppes võistlus Tregert Gustav Värvil (TÜASK), Andrei Schmidtil (Triiton) ja Chris Robin Taltsil (TSKeskus). Noormeeste paarismängus saavutasid 3. koha Andrei Schmidt/Hugo Themas (Triiton), veerandfinaalis lõppes Schamlz/Värv koosluse turniir.

Neidude üksikmängus jõudsid 8 parema sekka Emilia Shapovalova (TÜASK), Emili Pärsim (Triiton) ja Elisaveta Berik (Triiton). Neidude paarismängus  astusid poodiumi kõrgeimale kohale Elisaveta Berik/Emili Pärsim alistades esikoha kohtumises Stella Balenović/Ana Pranić 17:21, 21:11, 21:15. Kolmanda koha saavutasid Emilia Shapovalova/Heili Merisalu (TÜASK/Nõo SK).

Segapaarismängus mängisid ennast finaali Rene Leeman/Emilia Shapovalova (TSKeskus/TÜASK), olles poolfinaalis paremad Schmidt/Pärsimist. Finaalis paraku tuli vastu võtta 21:7, 21:10 kaotus Tšehhi paarilt Jan Rázl/Petra Maixnerovált. Hilisematele võitjatele kaotasid poolfinaalis Värv/Merisalu.

Noorte vanuseklassides toodi Eestisse viis üksikmängu medalit ja kuus paarismängu medalikomplekti. U-13 vanuseklassi finaalis kohtusid Kaspar Sorge (TÜASK) ja Marten Põder (Triiton). Seekordses kohtumises väljus võitjana Sorge alistades kaasmaalase 21:14, 21:16. Sorge/Põder kooslus sai kaela kuldmedalid paarismängus võites finaalis 21:6, 21:12 Iisraeli paari Idan Ashkenazi/Dotan Saragat.

U-15 vanuseklassis oli poiste üksikmängu finaal samuti Eesti mängijate siseasi, esikoha mängus läksid vastamisi Rasmus Roogsoo (Triiton) ja Marti Joost (Nõo SK). Võitjana väljus Roogsoo alistades Joosti 9:21, 21:19, 21:18. Koos mängides võideti kindlalt paarismängus kuldmedal.

U-15 vanuseklassi tütarlaste üksikmängus jõudis poodiumile Romili Vakk (Triiton). Kaheksa parema sekka jõudsid Kaisa Liis Lepp (Triiton) ja Lumikki Liias (Triiton). Paarismängus võitis esikoha Liias koos India mängija Sharma Tanviga, võidu kindlustasid Liias/Tanvi, kui alistasid paari Lepp/Vakk 21:12, 21:14.

Segapaarismängus tulid teisele kohale Liias/Roogsoo, kolmanda koha saavutasid Joost/Vakk.

U-19 tulemused siin ja U-13/U-15 tulemused siin.