fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Eesti mängijate jaoks lõppes All England Open

17.03.2022

Eile alanud Yonex All England Openil, pidid Kristin Kuuba (BWF 47.) ja Kati-Kreet Marran/Helina Rüütel (BWF 49.) tunnistama vastaste paremust.

Naiste üksikmängus kohtus teist nädalat järjest Kuuba maailma teise reketi Akane Yamaguchiga (BWF 2.). Kohtumise võitja selgus pärast 34 minutilist mängu. Avageimi alustas jaapanlanna edukalt ja suutis eduseisu kasvatada 5 punktiliseks. Kuid Eesti esireket suutis mängu tagasi tulla, siiski oli Kuuba intervallile minne tagaajaja rollis seisuga 9:11. Pärast intervalli suutis Yamaguchi taas leida hea mineku ja võitis avageimi 21:13. Teises geimis oli intervallile minnes skoor Kuuba poolt vaadatuna 8:11. Sealt edasi suurendas taas maailma teine reket eduseisu ja võitis teise geimi identse skooriga 21:13.

Naiste paarismängus pidid Marran/Rüütel seekord piirduma Birminghamis ühe mänguga. Esimeses ringis kohtuti Rootsi paari Johanna Magnusseni/Clara Nistadiga (BWF 50.). Esimene geim algas rootslannade jaoks paremini, kuid pärst intervalli suutis Eesti naispaar mängu tagasi tulla olles kaotusseisus vaid kahe punktiga. Seisul 16:20 kaitsesid Marran/Rüütel edukalt kolm geimpalli paraku sellest ei piisanud ja vastu tuli võtta avageimi kaotus 19:21. Teine geim jäid eestlannad kiirelt kaotusseisu ja sellest välja ei suutnud tulla, seega tuli vastu võtta kaotus 10:21.

Võistluste tabelid saadaval siin ja otseülekanded nähtaval siin.

Foto: Badminton Photo/Raphael Sachetat