fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Eesti mängijad All England Openil

16.03.2022

Täna algab Birminghamis, Inglismaal sulgpalli creme de la creme võistlus Yonex All England Open. Inglismaal toimuv võistlus on BWF World Tour Super 1000 kategooria turniir. Teist aastat järjest osaleb võistlusel kolm Eesti mängijat.

Naiste üksikmängus selgus Eesti esireketi Kristin Kuuba (BWF 48.) vastane eile õhtul tiimijuhtide koosolekul. Teist nädalat järjest kohtub Kuuba 2021. aasta maailmameistri Akane Yamaguchiga (BWF 2.). Eestlanna kohtumine peaks leidma aset Eesti aja järgi 18:40.

Naiste paarismängus alustavad täna pärastlõunal võistlemist Kati-Kreet Marran/Helina Rüütel (BWF 49.). Esimeses ringis minnakse vastamisi Rootsi paariga Johanna Magnusson/Clara Nistadiga (BWF 50.). Antud kohtumine peaks aset leidma Eesti aja järgi 14:55.

Lisaks mängijatele on Eesti esindatud ka kohtunike seas, nimelt hoiab mänge kontrolli alla Iris Metspalu.

Võistluste tabelid saadaval siin ja otseülekanded nähtaval siin.

Foto: Badminton Photo/Mikael Ropars