fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Koit Muru stipendiumi pälvisid Pärsim, Salu ja Kirisma

15.03.2022

12ndal märtsil toimus Tallinna Sulgpalliklubi korraldatud kaheksas Koit Muru mälestusturniir. Sellel aastal õnnestus turniir läbi viia oma tavapärasel ajal ning registreerus rekordilähedased 116 osalejat. 

Koit Muru mälestusturniiri korraldavad tema õpilased eesmärgiga austada oma treenerit. Samuti on eesmärgiks tuua kokku erinevate põlvkondade tegevsportlased ja harrastajad ning meelitada sulgpalli mängima ka need, kes sellest suurepärasest ja ilusast sportmängust kunagi eemale jäänud või selleni veel teed leidnud ei ole ning koguda rahalisi vahendeid Murufondi. 

Turniiri tulemused leiad siit ja pildigalerii siit

Turniiri avas tervituskõnega üks turniiri korraldajatest, Ants Mängel. Anti üle kolm Koit Muru noore sportlase stipendiumit, igaüks summas 800 eurot. Korraldajate otsusel said stipendiumi Emili Pärsim ja Marelle Salu (mõlemad Sulgpalliklubi Triiton) ning Mario Kirisma (Tallinna Sulgpallikeskus). 

Sellega võime VIII Muruturniiri toimumise lugeda kordaläinuks, sest lisaks rõõmsatele sportlikele ja seltskondlikele emotsioonidele õnnestus võistluse osalustasudest ja õnneloosidest koguda Koit Muru nimelisse stipendiumifondi 1 925 eurot, millele lisaks on veel laekumas osalustasusid ka otse Murufondi kontole. 

Murufondi eesmärk on toetada noori andekaid sulgpallureid oma ande teostamisel tippspordis. Murufondist antakse välja Muruturniiri noorte sportlaste stipendiumid. Samuti toetab fond Sulgpalliliidu noorte talentide programmi, mis aitab noori andekaid sulgpallureid nende sporditeel, et neil oleks kõik võimalused jõuda rahvusvahelises konkurentsis tippu. 

Murufond kannab nime kauaaegse sulgpallitreeneri Koit Muru auks. Koit Muru tegutses treenerina üle kolmekümne aasta. Tema käe alt sirgusid mitmed omaaegsed Eesti tipud ja meistrivõistluste medalivõitjad. Ja veelgi rohkem oli neid, kellele treener Muru andis kaasa sulgpalli armastuse ja teadmise, et ausus, töökus ja vastase austamine on spordi alusväärtused. 

Korraldajad tänavad turniiri toetajaid – Autospirit, Yonex, Europark, THConsulting, Saku, Teras Beach, Tallinna Spordi- ja Noorsooamet – kõiki annetajaid ja osalejaid. Eriliselt suured tänusõnad lähevad meie fotograafile Oleg Hartšenkole (XO Foto). 

Murufondi tegevust on võimalik kõigil toetada, tehes annetuse kontole EE312200221068565010 (saaja: Eesti Sulgpalliliit, selgitus: Murufondi toetus). 

Kohtumiseni uuel aastal!