fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Kuuba YEI22 võitja naiste üksikmängus

18.01.2022

Pühapäeval lõppes Kalevi Spordihallis Yonex Estonian International 2022. Eesti mängijatest jõudis ainsana finaali Kristin Kuuba.

Naitse üksikmängus jõudis Kuuba finaali ilma ühtegi geimi kaotamata. Esikoha kohtumises oli teisel pool võrku tailanna Thamonwan Nithiittikrai. Esimene geim jäi Kuuba tagaajaja rolli koheselt seisuga 0:3. Geimi viigistas eestlanna esimest korda seisul 6:6, intervallile minnes juhtis Kuuba geimi 11:10. Mängu möödudes hoidis Eesti esireket minimaalselt eduseisu ja Kuubal juhtis veel seisul 19:17. Paraku lõppes geim tailanna kasuks 21:19.

Teine geim jätkus punkt-punkti mänguna ning vaja läks nö lisaaega, eestlanna suutis hoida külma närvi ja võttis geimi endale 23:21. Otsustavas geimis näitas Kuuba kindlamat mängu ja juhtis joogipausile minnes 11:5. Sellest eduseisust eestlanna vastast tagasi mängu ei lasknud ja kindlustas koha poodiumi kõrgeimal astmel võiduga 21:15.

Meeste üksikmängus võitis oma kolmanda täiskasvanute tiitli 16-aastane prantslane Alex Lanier. Finaalis alistas Lanier 22:20, 21:15 Malaisia palluri Kok Jing Hongi.

Paarismängu võidud läksid Taimaale, meeste paairsmängus saavutasid esikoha Ruttanapak Oupthong/Sirawit Sothon. Naiste paarismängus said kirkaima medali enda kaela Chasinee Korepap/Jhenicha Sudjaipraparat. Segapaarismängu domineerisid Ratchapol Makkasasithorn/Jhenincha Sudjaipraparat.

Võistluste tulemused nähtaval siin.