fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Kuuba mängib YEI22 finaalis

16.01.2022

Homme selgitatakse Kalevi Spordihallis välja Yonex Estonian International 2022. aasta võitjad. Eesti mängija viimane võit pärineb aastast 2017, homme on võimalik Eesti esireketil Kristin Kuubal tuua koju taas YEI tiitel.

Naiste üksikmängus läheb homme oma esimest Yonex Estonian International tiitlit jahtima Kristin Kuuba. Kuuba on teel finaali alistanud Malaisia, USA ja kaks Venemaa mängijat. Poolfinaalis alistas Eesti esireket 21:14, 21:19 venelanna Anastasiia Semenova. Homses esikoha kohtumises läheb Kuuba vastamisi tailanna Thamonwan Nithiittikariga.

Meeste üksikmängus jõudis Raul Must veerandfinaali, kus pidi paraku vastu võtma kolmegeimilise kaotuse Venemaa mängijalt Georgii Karpovilt 22:20, 15:21, 14:21. Karl Kert sai oma karjääri esimese võidu rahvusvahelisel turneel põhiturniiril, alistades Iisraeli mängija esimeses ringis. Teises ringis tuli vastu 2. asetusega Sri Lanka pallur Niluka Karunararatne, kuid selles kohtumises oli Sri Lanka mees kindlalt parem. Homses finaalis kohutvad omavahel prantslane Alex Lanier ja Kok Jing Hong.

Naispaar Kati-Kreet Marran/Helina Rüütel pidid seekord leppima 3/4. kohaga. Poolfinaalis tuli vastu võtta kaotus pärast maratonmatši venelannade vastu. Viktoriia Kozyreva/Mariia Sukhova alistasid Eesti esipaari 17:21, 21:16, 22:20. Finaalis läheb Venemaa paar vastamisi Taimaa paari Chasinee Korepapi/Jhenicha Sudjaipraparatiga.

Segapaarismängus jäid veerandfinaalis pidama Kristjan Kaljurand/Helina Rüütel. Kaljurand/Rüütel pidid vastu võtma kolmegeimilise kaotuse Venemaa paarilt. Segapaarismängu võitja selgitavad finaalis välja Tai paarid Ratchapol Makkasasithorn/Jhenicha Sudjaipraparat ja Ruttanapak Oupthong/Chasinee Korepap.

Meeste paarismängus on finaalkohad endale hõivanud Ruttanapak Oupthong/Sirawit Sothon (Taimaa) ja Danny Bawa Chrisnanta/Jun Liang Andy Kwek (Singapur).

Tulemused saadaval siin ja otsepilt nähtaval siit.