fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Kruus/Üprus võitsid Portugalis

05.12.2021

Täna selgitati Portugalis, Caldas da Rainhas välja U-19 vanuseklassi Euroopa karikaetapi võitjad.

Neidude paarismängus jäid alistamatuks Catlyn Kruus/Ramona Üprus (Triiton/TÜASK). Finaalikoht kindlustati täna hommikul pärast Prantsusmaa paari Clemence Gaudreau/Elsa Jacobi alistamist 22:21, teises geimis jätsid prantslased kohtumise pooleli. Finaalis mindi taas vastamisi prantslastega, seekord olid teiselpool võrku Juliette Le Corre/Elena Phan. Esikoht kindlustati kindla kahe geimilise võiduga 21:11, 21:13.

Noormeeste üksikmängus jõudsid kolmandasse ringi Tauri Kilk (Triiton) ja Mario Kirisma (TSKeskus). Kilk kaotas 12:21, 9:21 hilemale võitjale Victor Laile (Kanada) . Kirisma jäi alla 14:21, 21:16, 17:21 Belgia mängijale Yaro van Delsenile.

Neidude üksikmängus jõudis veerandfinaali Catlyn Kruus. Paraku tuli kaheksa parima seas vastu võtta kaotus Iirimaa mängijalt Sophia Noblelt 11:21, 14:21. Kolmandas ringis lõppes Ramona Üpruse võistlus.

Noormeeste paarismängus jõudsid Oskar Männik/Rannar Zirk (TÜASK/Nõo SK) samuti veerandfinaali. Veerandfinaalis pidid eestlased tunnistama India paari Venkata Uneeth Krishna Bhimavarapu/Avdhesh Jati paremust seisuga 17:21, 8:21.

Segapaarismängus jäid Männik/Üprus seisma kolmandas ringis, kui vastu võeti 18:21, 11:21 kaotus Venemaa paarilt Gleb Stepakovilt/Daria Kharlampovichilt. Sama paar tuli hiljem ka turniiri võitjaks.

Võistluste tulemused nähtaval siin.