fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Seenioride teine päev MM-il

29.11.2021

Täna jätksuid Hispaanias, Huelvas seenioride maailmameistrivõistlused. Eesti mängijatel oli edukas päev võites viis kohtumist kaheksast võimalikust.

Teisipäeval läks esimesena väljakule MS 50 võistlusel Meelis Tammik. Tammik liikus kindla võiduga kolmandasse ringi, kui alistas Portugali mängija Paulo Pereira 21:15, 21:12. Homme kohtub eestlane 9/16 asetusega sakslase Andreas Hirschmanniga.

WD 40 turniiril jätkasid võidukalt Külli Eiche/Ana Linnamägi-Elmanova alistades kahes geimis Norra-Rootsi paari Charlotte Aase/Niloofar Azadi 21:15, 21:10. Kolmandas ringi minnakse vastamisi esimest asetust omava Islandi paari Drifa Hardardottir/Elsa Nielseniga.

Päeva kolmandas võidus alistasid XD 50 turniiril Laimonas Vaskevicius (Leedu)/Terje Arak Šveitsi paari Urs Meirei/Winny Matteri 21:10, 21:10. Homme minnakse vastamisi lõuna naabritega Olafs Kruzmetra/Aija Metraga.

MS 35 võistlusel pidi Mati Soo tunnistama 5/8 asetusega prantslase Anthony Nelsoni 14:21, 5:21 paremust.

WS 50 turniiril võitis Maria Alajõe šveitslannat Cynthia Uelliggeri 21:5, 21:14. Kolmandas ringis kohtub eestlanna 3/4 asetusega Poola sulgpalluri Dorota Grzejdakiga.

MS 45 turniiril pidi kaotuse vastu võtma Toomas Vallikivi sakslaselt Norbert Denzerilt seisuga 13:21, 13:21.

WD 45 võistlusel oli täna lahingus kaks Eesti naispaari. Liia Pettifer/Piret van de Runstraat-Kärt pidi paraku tunnistama Taani paari Anne-Louise Hansen/Anja G. Thomsen paremust seisuga 11:21, 7:21. Teine naispaar Triinu Tombak/Marju Velga väljusid oma kohtumisest võidukalt, alistades India paari Shikha Khanduri/Vijayalakshmi Subramaniani 21:6, 21:8. Järgmises ringis kohtuvad Tombak/Velga Sylviane Le Pimpeci (Prantsusmaa)/Michaela Meyeriga (Saksamaa).

Homme on võistlustules veel Andres Hoop/Liia Pettifer (XD 45), Taimar Talts/Külli Eiche (XD 40), Mati Soo/Gayanthi Nadeesha (Sri Lanka) (XD 35), Maria Alajõe/Terje Arak (WD 50), Ana Linnamägi-Elmanova (WS 40), Li Cho Chun (Taipei)/Mati Soo (MD 35), Andres Hoop/Toomas Vallikivi (MD 45), Taimar Talts/Tanel Talts (MD 45), Einar Veede/Marju Velga (XD 50).

Võistluste tulemused nähtaval siin.