fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Eestlased alustasid võistlemist seenioride MM-il

29.11.2021

Pühapäeval alustasid Hispaanias, Huelvas seenioride maailmameistrivõistlustel võistlemist Eesti sulgpallurid.

Esimestena astusid platsile Einar Veede/Marju Velga XD 50 vanuseklassis. Veede/Velga alistasid esimeses ringis kindlalt Hispaania paari Chris Knapp/Tina Knapp koosluse 21:10, 21:15. Teises ringis minnakse vastamisi 5/8 asetust omava Inglismaa paari Simon Gilhooly/Sara Fosteri vastu. Samas mänguliigis ja vanuseklassis pidid Meelis Tammik/Maria Alajõe võtma vastu kaotuse Saksamaa paarilt Uwe Pawelek/Ute Böttcherilt 19:21, 6:21.

XD 45 vanuseklassis oli võistlus tules kolm Eesti paari, ainsana said võidurõõmu tunda Andres Hoop/Liia Pettifer, kui alistasid kohaliku paari Juan Pablo Puertase/Reyes Arcase 21:5, 21:5. Järgmises ringis minnakse vastamisi sakslate Patric Freitagi/Kathrin Trögeriga. Toomas Vallikivi/Triinu Tombak pidid tunnistama India paari Parimelazhagan P J/Banu S. paremust seisuga 10:21, 17:21. Tanel Talts/Piret van de Runstraat-Kärt jäid alla Hollandi paarile Stan de Lange/Marielle van der Woerdtile 16:21, 12:21.

MS 50 võistlusel liikus teise ringi loobumisvõidu saanud Meelis Tammik. Teises ringis kohtub Tammik portugallase Paulo Pereiraga.  Esimeses ringis jäi pidama Andres Hoop, kes pidi tunnistama Šveitsi mängija Helder da Costa paremust 14:21, 19:21.

WS 45 turniiril liikus loobumisvõiduga teise ringi Maria Alajõe, järgmises ringis kohtub eestlanna šveitslase Cynthia Uelliggeriga. MS 45 võistlusel sai samuti loobumisvõiduga teise ringi Toomas Vallikivi, teises matšis läheb Vallikivi vastamisi sakslase Norbert Denzeriga.

MD 50 võistlustules olid Meelis Tammik/Einar Veede, kes paraku pidid vastu võtma napi kaotuse. Tammik/Veede jäid kolmegeimilises kohtumises alla India paarile Wilfed Jacques/Rajpal Singhile 15:21, 21:17, 23:25.

MS 35 võistluses alustas võidukalt Mati Soo alistades kindlalt Šveitsi palluri Bruno Galenti 21:11, 21:13. Teises ringis läheb Soo vastamisi 5/8 asetust omava prantslase Anthony Nelsoniga.

WD 50 võistluses kindlustasid teise ringi koha endale Maria Alajõe/Terje Arak. Eestlannad olid paremad kohalikust paarist Elena Barbera/Esther Segarrast 21:15, 21:13. Järgmises ringis minnakse vastamisi Belgia Taimaa paariga Vivian Fret/Sasithorn Lertwisettheerakuliga.

WS 40 vanuseklassis kaotas Külli Eiche 15:21, 21:13, 14:21 Taani mängijale Helle Kaempegaardile.

Viimasena läksid platsile MD 45 vanuseklassis Andres Hoop/Toomas Vallikivi, ning väljusid võitjatena India paari Nishantha Jayamanne/Sugath Thalwattegedara vastu seigua 21:11, 21:10. Teises ringis kohtuvas Hoop/Vallikivi taas Indiast pärit paariga Joy T Antony/Pradeep Kumar K.S.

Esmaspäeval astuvad platsile Meelis Tammik (MS 50), Külli Eiche/Ana Linnamägi-Elmanova (WD 40), Laimonas Vaskevicius (Leedu)/Terje Arak (WD 40), Mati Soo (MS 35), Maria Alajõe (WS 50), Toomas Vallikivi (MS 45), Liia Pettifer/Piret van de Runstraat-Kärt (WD 45) ja Triinu Tombak/Marju Velga (WD 45).

Võistluste tulemused nähtaval siin.