fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Treenerikoolitus: 10 OLULISEMAT HARJUTUST OSAVUSE ARENDAMISEL

25.11.2021

Treener Rainer Kaljumäe on koostanud treeneritele erialase koolituse, mille eesmärgiks on täiendada treenerite harjutusvara osavust ja kiirust arendavates teemades. Samuti võiks areneda oskus ka ise kiirust ja osavust arendavaiad harjutusi välja mõelda. Lisaks võiks treeneril tekkida veel parem arusaam harjutustest, põhimõtetest ja suundadest, millele tähelepanu pöörata, kui treenida 12-15 aastaseid sulgpallureid.

Koolitust viivad läbi Maarja Kalev, kes on Fysiocentrum üldfüüsilise ettevalmistuse treener. Maarja on ise endine sprinter ja lõpetanud Tartu Ülikooli magistriõppe füsioteraapia erialal. Teises osas jagab oma nippe sulgpallitreener Rainer Kaljumäe.

Koolituse maht on 5 akadeemilist tundi (4 tundi akadeemilist tundi visuaalset vaatlust koos küsimuste esitamisega, 1 tund iseseisvat kodutööd). Kodutöö on eelduseks koolituse läbimist tõendava tunnistuse saamiseks.

Koolitus toimub veebikeskkonnas Zoom 30. november algusega 10.00, koolitus kestab umbes 13.00ni.

Koolituse hind on 45 eurot.

Registreerimine kuni 29.11 info@badminton.ee meiliaadressil. Lühikese etteteatamise tõttu on koolitust järel vaadatav kuni 31.12.2021, sellisel moel koolituse läbimisel kehtivad samad tingimused nagu eelpool mainitud.