fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Eesti noormängijad Tšehhis

19.11.2021

Täna alustavad Tšehhis võistlemist U-19 vanuseklassi mängijad.

Noormeeste üksikmängus esindab Eestit viis mängijat. Tauri Kilk (Triiton) omab võistlusel kolmandat asetust ja läheb täna vastamisi kohaliku mängija Patrik Miraga. Viienda asetuse on endale saanud Rannar Zirk (Nõo SK), esimeses kohtumises läheb Zirk vastamisi ungarlase Kean Gabor Kigyosiga. Mario Kirisma (TSKeskus) sai kaheksanda asetuse ja esimeses ringis läheb vastamisi Ungari mängija Barnabas Tothiga. Üheteistkümnenda asetusega Oskar Männik (TÜASK) läheb esimeses ringis vastamisi Slovakkia mängija Peter Radocziga. Viimasena astub üksikmängus platsile Robin Schmalz (TSKeskus) minnes vastamisi ungarlase Adam Konczoliga.

Neidude üksikmängus omab Caltyn Kruus (Triiton) esimest asetust ja pääses otse teise ringi. Teises ringis kohtub Kruus Sloveenia mängija Kim Matoviciga. Teise ringi pääses ka Ramona Üprus (TÜASK), kellel on võistlusel kuues asetus. Teise ringi vastane selgub Üprusel täna õhtul. Andra Mai Hoop (TÜASK) astub ainsana neidudest täna väljakule, kohtudes esimeses ringis tšehhitari Katerina Koliašovaga.

Noormeeste paarismängus on Oskar Männik/Rannar Zirk tandemil esimene asetus. Esimeses ringis kohtutakse India paari Venkata Uneeth Krishna Bhimavarapu/Avdhesh Jatiga. Kirisma/Schmalz omavad neljandat asetust ja lähevad täna õhtul vastamisi Sloveenia paari Jan Krumpak/Ziga Podgoršekiga.

Neidude paarismängus on esimese asetusega Kruus/Üprus, ning võistlemist alustatakse homme teisest ringist poolataride Maja Janko/Julia Wojciki vastu.

Segapaarismängus on Männik/Üprusel teine asetus ja esimene ring vaba, teise ringi vastased saavad eestlased teada täna hommiku poole. Sarnaselt eelpool nimetatud paarile on esimene ring vaba ka Zirk/Hoop kooslusel.

Mängijaid juhendab U-19 koondise peatreener Heiki Sorge.

Võistluste tabelitega saab tutvuda siin.