fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Kruus/Üprus tulid Soomes teiseks

31.10.2021

Täna selgitati välja 2021 FZ Forza Finnish Junior juunioride Euroopa karikaetapi võitjad.

Neidude paarismängus alistasid hommikuses poolfinaalis Catlyn Kruus/Ramona Üprus (Triiton/TÜASK) Indoneesia paari Savira Nurul Husnia/Kelly Larissa 23:21, 21:17. Esimest kohta mindi jahtima taaskord indoneeslannade vastu, finaalis kohtuti Meilysa Trisas Puspita Sari/Rachel Allessya Rosega. Paraku finaalis tuli eestlannadel tunnistada vastaste paremust seisuga 11:21, 15:21.

Teistes mänguliikides poolfinaali jõudnud eestlased pidid leppima 3. kohaga. Catlyn Kruus (Triiton) kaotas neidude üksikmängus Indoneesia sulgpallurile Siti Sarah Azzahrale 6:21, 13:21. Segapaarismängus pidid Oskar Männik/Ramona Üprus (TÜASK) vastu võtma kaotuse Tai paarilt Apiluk Gaterahongilt/Sirada Roongpiboonsopitilt 15:21, 21:23.

Võistluste tulemused nähtaval siin.