fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Eesti noormängijad Soomes

29.10.2021

Täna algavad Soomes, Espoos rahvusvahelised noorte ja juunioride võistlus. Võistlustelt võtab osa ka rohkelt Eesti noorsulgpallureid.

FZ Forza Finnish Junior U-19 vanuseklassi turniiril osalevad noormeeste üksikmängus Tauri Kilk (Triiton), Rannar Zirk (TÜASK) Mario Kirisima (TSKeskus), Oskar Männik (TÜASK), Robin Schmalz (TSKeskus) ja Anton Berik (Triiton). Kilk omab Soomes kolmandat asetust, Zirk on neljas asetus, Kirsima sai Soomes seitsemnda paigutuse ja Männik viimasena asetatud mängija ehk kaheksas asetus.

Neidude üksikmängus on Catlyn Kruusil (Triiton) teine paigutus ja esimese ringis kohtub ta rootslanna Elin Rybergiga. Neidude üksikmängus on võistlustules veel Marian Laur (TÜASK), Ramona Üprus (TÜASK), Andra Mai Hoop (TÜASK), Marelle Salu (Triiton) ja Katriin Jagomägi (Triiton).

Noormeeste paarismängus võtab võistlusest osa kaks Eesti paari. Oskar Männik/Rannar Zirk omavad neljandat asetust ja esimene ring on neil vaba. Mario Kirisma/Robin Schmalz kohtuvad esimeses ringis Rootsi paari Mio Molini/Victor Morsogeniga.

Neidude paarismängus omavad Catlyn Kruus/Ramona Üprus esimest asetust ja alustavad veerandfinaalist. Andra Mai Hoop/Marian Laur kohtuvad esimeses ringis Soome paari Pihla Mäkelä/Helena Santalahtiga. Katriin Jagomägi/Marelle Salu lähevad esimeses ringis vastamisi rootslannade Elin Öhlingi/Elin Rybergiga.

Segapaarismängus astuvad platsile samuti kolm Eesti paari. Oskar Männik/Ramona Üprus omavad esimest asetust ja esimese ringi vastased on neil soomlased Erik Li/Heidi Puro. Anton Berik/Marelle Salu kohtuvad esimeses ringis Rootsi paari Mio Molini/Alice Moliniga. Rannar Zirk/Andra Mai Hoop lähevad esimeses kohtumises vastamisi Inglismaa ja Soome paari vastu.

Noorte turniiril FZ Forza Finnish Youth osalevad samuti mitmed eestlased. Noorteturniiri alustatakse alagrupidest ning esimesed eestlased on tabelitest leitavad U-13 vanuseklassis. U-13 poiste üksikmängus osalevad Karl Mattias Pedai (Valge Hani), Kaspar Sorge (TÜASK), Marten Põder (Triiton) ja Oskar Laanes (Triiton). Poiste paarismängus on võistlustules Põder/Sorge ja Laanes/Pedai. Tütarlaste üksikmängus alustavad homme võistlemist Romili Vakk (Triiton) ja Kaisa Liis Lepp (Triiton), samad mängijad osalevad koos ka paarismängus. Segapaarismängus osalevad Põder/Vakk ja Laanes/Lepp.

U-15 vanuseklassis on poiste üksikmängus võistlemas Marti Joost (Nõo SK), Rasmus Roogsoo (Triiton) ja Priit Põder (Triiton). Paarismängus võistlevad Joost/Roogsoo ja Priit Põder on paaris soomlase Vili Tanttuga. Tütarlaste üksikmängus astuvad platsile Emilia Šapovalova (TÜASK), Lumikki Liias (Triiton), Marija Paskotši (Tondiraba SK), Liispet Leemet (Triiton), Roosi Uusen (Triiton) ja Annabel Mutso (Triiton). Tütarlaste paarismängus esindavad Eestit Liias/Paskotši ja Liispet Leemet/Annabel Mutso, Roosi Uusen võistleb koos inglanna Jessica Burdeniga. Segapaarismängus osalevad Joost/Paskotši, Roogsoo/Liias ja Põder/Mutso.

U-17 vanuseklassis on registreeritud noormeeste üksikmängus Andrei Schmidt (Triiton), Hugo Themas (Triiton), Chris Robin Talts (TSKeskus), Rene Leeman (TSKeskus), Tregert Gustav Värv (TÜASK), Siim Saarse (Pärnu SK), Karl Aksel Männik (Nõo SK), Rasmus Talts (TSKeskus) ja Roland Kutsei (Triiton). Neidude üksikmängus on üles antud Emili Pärsim (Triiton), Elisaveta Berik (Triiton), Heili Merisalu (Nõo SK), Kertu Voore (Nõo SK) ja Birgit Reintam (TSKeskus). Noormeeste paarismängus võistlevad Schmidt/Themas, Leeman/Talts, Männik/Värv, Saarse/Talts ja Roland Kutsei on paaris koos soomlase Oliver Oldorffiga. Neidude paarismängus osalevad Berik/Pärsim, Ilves/Teller (Triiton), Merisalu/Šapovalova ja Reintam/Sanika Dhawan Gurav (UAE). Segapaarismängus võistlevad Talts/Teller, Themas/Pärsim, Schmidt/Berik, Värv/Merisalu, Talts/Šapovalova, Kutsei/Ilves ja Elias Vuollet (Soome)/Voore.

U-19 vanuseklassi tabelid nähtaval siin ja noorteturniiri tabelid saadaval siin.