fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Karl Kert sai Belgias ühe võidu

28.10.2021

Eile algas Belgias, Leuvenis International Challenge kategooria turniir YONEX Belgian Internationl. Eesti mängijatest osales võistlusel ainsana Karl Kert (BWF 380.)

Kert läks esimeses ringis vastamisi reservlistist edutatud Hollandlase Lars Krosiga. Kohtumist alustas Eesti teine reket edukalt ja intervalliks juhtis avageimi 11:8. Sealt edasi hüppas Kert kiirrongi peale, mis viis ta kindla geimi võiduni 21:13. Teine geim paraku nii roosiliselt ei lõppenud, geim möödus väga tasavägiselt ja punkt-punkti mängus kumbki mängija eduseisu suureks ei kasvatanud. Seisul 19:19 oli kõik veel lahtine, kuid järgnevad kaks punkti keeras enda kasuks Kros ning võitja selgitajaks oli vaja kolmandat geimi. Otsustavas geimis näitas Kert esimesele geimile sarnast kindlat mängu ja juhtis joogipausile minnes 11:7. Pärast intervalli hoidis liidriohje enda käes eestlane ja mänguvõidu võttis endale seisuga 21:13, 19:21, 21:16.

Kvalifikatsiooni teises ringis oli Kerti vastane Tokyo olümpial käinud Sri Lanka sulgpallur Niluka Karunaratne (BWF 117.). Avageim algas eestlase jaoks hästi minnes kohtumist juhtima 6:2, Kert hoidis eduseisu veel ka seisul 9:6. Siis, aga spurtis srilankalane eest ja juhtis intervallile minnes kohtumist 11:9, seal ta jõud ei raugenud ning kasvatas eduseisu viie punktiliseks seisuga 14:9. Hiljem suutis Kert paar punkti endale võtta, kuid sellest ei piisanud ja avageimis tuli vastu võtta 13:21 kaotus. Teine geim jätkas Sri Lanka pallur oma head minekut asudes geimi juhtima 7:1, joogipausiks oli tablool seis 11:5. Pärast pausi jõudis Kert kaotusseisu küll vähendada, kuid sellest ei piisanud ja vastu tuli võttau 13:21, 15:21 kaotus.

Võistluste tabelitega saab tutvuda siin ja otsepilt nähtaval siin.

Foto: Koen Mutton