fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Kuuba pidi tunnistama maailma 13. reketi paremust

27.10.2021

Täna asus Prantsusmaal, Pariisis BWF Super 750 kategooria turiiril platsile Eesti esireket Kristin Kuuba (BWF 46.).

Esimeses ringis kohtus Kuuba Tai mängija Busanan Ongbamrungphaniga (BWF 13.). Avageim algas tailanna dikteerimisel ning intervalliks oli Kuuba 4:11 kaotusseisus. Geimi teine pool jätkus sama episood, ning eestlanna pidi avageimis vastu võtma kaotuse 9:21.

Teine geim algas Kuuba jaoks paremini asudes geimi juhtima 5:1. Paraku paar punkti hiljem alustas tailanna oma kuue punktilist vahespurti minnes mängu juhtima 10:7, intervalliks juhtis Ongbamrungphan 11:8. Geim jätkus tasavägiselt ja kohtumine oli viigis seisul 17:17, kuid siis suutis tailanna edasised punktid enda kasuks pöörata ja liikus teise ringi võiduga 21:9, 21:17.

Võistluste tabelitega saab tutvuda siin ja otsepilt nähtav siin.

Foto: Karli Saul/EOK