fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Eesti juunioride meistrid on Tauri Kilk ja Catlyn Kruus

24.10.2021

Täna lõppesid Pärnu Spordihallis juunioride Eesti meistrivõistlused.

Noormeeste üksikmängus kohtusid finaalis Tauri Kilk (Triiton) ja Mario Kirisma (TSKeskus). Mängu alustas paremini Kirisma võites esimese geimi 21:17. Alates teisest geimis domineeris kohtumist, aga Kilk võitis lõpuks kohtumise 17:21, 21:8, 21:10.  Pronksimatšis läksid omavahel vastamisi U-17 meistrivõistluste esimene koht Hugo Themas (Triiton) ja teine koht Rene Leeman (TSKeskus). Seekordses kohtumises jäi peale Leeman 21:18, 21:19.

 1. Tauri Kilk (Triiton)
 2. Mario Kirisma (TSKeskus)
 3. Rene Leeman (TSKeskus)

Neidude üksikmängus tuli Eesti meistriks Catlyn Kruus (Triiton), finaalis alistas Kruus 21:16, 21:13 Ramona Üpruse (TÜASK). Kolmanda koha kindlustas endale 21:17, 21:18 võiduga Emili Pärsimi (Triiton) üle Elizaveta Berik (Triiton).

 1. Catlyn Kruus (Triiton)
 2. Ramona Üprus (TÜASK)
 3. Elizaveta Berik (Triiton)

Noormeeste paarismängus kaitsesid edukalt eelmisel aastal võidetud tiitlit Mario Kirisma ja Robin Schmalz (TSKeskus). Esikoha kohtumises alistati Oskar Männik (TÜASK) ja Rannar Zirk (Nõo SK) 21:15, 21:13. Poodiumi viimasele astmele said tänavu astuda Andrei Schmidt (Triiton) ja Hugo Themas (Triiton), kui pronksimatšis alistati Rene Leeman ja Chris Robin Talts (TSKeskus) seisuga 24:22, 21:12.

 1. Mario Kirisma ja Robin Schmalz (TSKeskus)
 2. Oskar Männik ja Rannar Zirk (TÜASK/Nõo SK)
 3. Andrei Schmidt ja Hugo Themas (Triiton)

Neidude paarismängus kaitsesid edukalt oma tiitlit Catlyn Kruus (Triiton) ja Ramona Üprus (TÜASK) alistades finaalis Emili Pärsimi ja Marelle Salu 21:14, 21:16. Pronksmedali viisid endaga koju Kadi Ilves (Triiton) ja Marta Emili Teller (Triiton) võites kolme geimilises lahingus Elizaveta Beriku (Triiton) ja Katriin Jagomägi 12:21, 21:18, 21:18.

 1. Catlyn Kruus ja Ramona Üprus (Triiton/TÜASK)
 2. Emili Pärsim ja Marelle Salu (Triiton)
 3. Kadi Ilves ja Marta Emili Teller (Triiton)

Segapaarismängus said kuldmedalid enda kaela Oskar Männik (TÜASK) ja Ramona Üprus (TÜASK) alistades finaalis Hugo Themase (Triiton) ja Marelle Salu (Triiton) 21:10, 21:15. Pronksmedalid võitsid endale Andrei Schmidt (Triiton) ja Elizaveta Berik (Triiton) pärast 21:14, 21:17 võitu Chris Robin Taltsi (TSKeskus) ja Marta Emili Telleri üle.

Palju õnne kõikidele medalivõitjatele!

Võistluste tulemused nähtaval siin.