fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Eesti Noorte meistrivõistlustel selgitati välja finalistid

22.10.2021

Täna algasid Pärnu Spordihallis Eesti Noorte meistrivõistlused. Päev kulmineerus kõigi vanuseklasside poolfinaalidega.

U-17 vanuseklass

Segapaarismängus lähevad homme vastamisi Treget Gustav Värv/Heili Merisalu (TÜASK/Nõo SK) ja Hugo Themas/Emili  Pärsim (Triiton). Värv/Merisalu alistasid täna poolfinaalis 21:19, 20:22, 23:21 esimest asetust omanud Chris-Robin Taltsi/Marta Emili Telleri (TSKeskus/Triiton). Themas/Pärsim olid üle Andrei Schmidtist/Elizaveta Berikust (Triiton) 29:27, 21:17.

Noormeeste paarismängus kohtuvad finaalis omavahel Andrei Schmidt/Hugo Themas (Triiton) ja Karl Aksel Männik/Tregert Gustav Värv (Nõo SK/TÜASK). Schmidt/Themas olid poolfinaalis paremad Siim Saarsest/Rasmus Taltsist (Pärnu SK/TSKeskus) 21:10, 21:12. Männik/Värv kindlustasid finaalkoha pärast 24:22, 15:21, 21:16 võitu Rene Leemani/Chris-Robin Taltsi (TSKeskus) üle.

Neidude paarismängus jõudsid finaali Elizaveta Berik/Emili Pärsim (Triiton) ja Kadi Ilves/Marta Emili Teller (Triiton). Berik/Pärsim võitsid poolfinaalis Annabel Rohtlat/Meribel Rohtlat 21:11, 21:10. Ilves/Teller olid paremad Heili Merisalust/Kerttu Voorest 21:14, 13:21, 21:13.

Noormeeste üksikmängus selgitavad U-17 vanuseklassi Eesti meistri homme välja Rene Leeman (TSKeskus) ja Hugo Themas (Triiton). Leeman väljus võitjana kohtumises Andrei Schmidtiga (Triiton) 20:22, 21:15, 21:14. Themas alistas poolfinaalis Chris-Robin Taltsi (TSKeskus) 21:19, 21:16.

Neidude üksikmängus kohtuvad finaalis favoriidid Emili Pärsim (Triiton) ja Elizaveta Berik (Triiton). Pärsim võitis poolfinaalis Annabel Rohtlat (Triiton) 21:9, 21:14. Berik alistas kolmes geimis Heili Merisalu (Nõo SK) 22:24, 21:18, 21:16.

U-15 vanuseklass

Noormeeste üksikmängus selgitavad omavahel Eesti meistri välja Marti Joosti (Nõo SK) ja Rasmus Roogsoo (Triiton). Kolmanda koha kohtumises lähevad omavahel vastamisi Priit Põder (Triiton) ja Kaarel Kull (Veeriku).

Neidude üksikmängus kohtuvad finaalis Laura-Liis Kale (TSKeskus) ja Emilia Šapovalova (TÜASK). Kale alistas täna õhtuses poolfinaalis Lumikki Liiase (Triiton) 21:18, 21:14. Šapovalova oli parem Annabel Mutsost (Triiton) 21:10, 21:11.

Noormeeste paarismängus jõudsid finaali Karl Mattias Pedai/Priit Põder (Valge Hani/Triiton) ja Marti Joost/Rasmus Roogsoo (Nõo SK/Triiton). Viimase poodiumi positsiooni saaja selgitavad välja Arturi Asperk/Nikita Bezsonov (TSKeskus) ja Jakob Kalmus/Rasmus Vaglakes (Triiton).

Neidude paarismängus jõudsid finaali Laura-Liis Kale/Emilia Šapovalova (TSKeskus/TÜASK) ja Lumikki Liias/Marija Paskotši (Triiton/Tondiraba SK). Kolmanda koha selgitavad omavahel välja Liispet Leemet/Annabel Mutso (Triiton) ja Grettel Luts/Kelli Muinast (Triiton).

Segapaarismängus kohtuvad finaalis Marti Joost/Marija Paskotši (Nõo SK/Tondiraba SK) ja Rasmus Roogsoo/Lumikki Liias (Triiton). Poolfinaalis alistasid Joost/Paskotši 21:17, 21:8 paari Priit Põder/Annabel Mutso (Triiton). Roogsoo/Liias olid paremad paarist Robert Mander/Kadri Sepp (TSKeskus/Tondiraba SK).

U-13 vanuseklass

Poiste üksikmängus jõudsid finaali Karl Mattias Pedai (Valge Hani) ja Oliver Puhtla (Triiton). Pjdestaali viimase koha selgitavad omavahel välja Marten Põder (Triiton) ja Kaspar Sorge (TÜASK).

Tütarlaste üksikmängus on finaalis vastamisi Romili Vakk (Triiton) ja Kaisa Liis Lepp (Triiton). Kolmanda koha kohtumises lähevad vastamisi Carmella Krislin Kruus (Triiton) ja Marta Helena Pallon (Veeriku).

Poiste paarismängus kohtuvad Marten Põder/Kaspar Sorge (Triiton/TÜASK) ja Oskar Laanes/Oliver Puhtla (Triiton). Kolmanda koha võitjad selgitavad välja Taaniel Mehine/Sebastian Valge (Veeriku) ja Artur Aun/Andre Looskari (Nõo SK).

Tüdrukute paarismängus selgitavad finaali võitja välja Kaisa Liis Lepp/Romili Vakk (Triiton) ja Marta Helena Pallon/Mirtel Värv (Veeriku). Kolmanda koha mängus kohtuvad Jandra Jagomägi/Ilona Roogsoo (Triiton) ja Samantha Kajandi/Grete-Liis Neemre (Triiton)

Segapaarismängus lähevad finaalis vastamisi Oliver Puhtla/Kaisa Liis Lepp (Triiton) ja Marten Põder/Romili Vakk (Triiton). Kolmanda kohtumises kohtuvad Magnus Laal/Mirtel Marii Keskel (USTA) ja Rikko Rõõm/Rosann Massur (Veeriku).

U-11 vanuseklass

Poiste üksikmängus kohtuvad finaalis Andre Looskari (Nõo SK) ja Taaniel Mehine (Veeriku). Kolmanda koha võitja selgitavad välja Morten Rozental (Veeriku) ja Ilmari Asperk (TSKeskus).

Tüdrukute üksikmängus selgitavad Eesti meistri välja Margaret Lips (TSKeskus) ja Kirsika Vaidla (Viimsi SK). Kolmanda koha kohtumises lähevad vastamisi Emilia Ainso (Nõo SK) ja Maria Kornejeva (Triiton).

Võistluste tulemused nähtaval siin.