fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Kuuba ja Marran/Rüütel jõudsid Hollandis veerandfinaali

15.10.2021

Täna jätkus Yonex Dutch Open Hollandis, Almeres teise ringi kohtumistega. Eesti naissulgpallurite jaoks oli päev edukas.

Teise ringi kohtumist alustas esimesena Kristin Kuuba (BWF 51.) kui läks vastamisi Hollandi mängija Gayle Mahulettega (BWF 102.). Mäng algas tasavägiselt, kumbki mängija ei suutnud geimi alguses ohje enda kätte võtta ja nõnda oli tablool seis 6:6. Sealt edasi leidis parema rütmi Kuuba ning juhtis intervalli ajaks 11:6. Edasi eestlanna hollandlannat mängu ei lasknud ja võttis esimese geimi endale 21:10.

Teine geim möödus samuti Kuuba taktikepi järgi ning pärast 32 minutilist kohtumist liikus Kuuba veerandfinaali võiduga 21:10, 21:16. Poolfinaali pääsemiseks tuleb Eesti esireketil alistada Tšehhi pallur Tereza Švabikova (BWF 137.).

Teisest ringist alustasid võistlemist naispaar Kati-Kreet Marran ja Helina Rüütel (BWF 44.). Naispaari esimese kohtumises mindi vastamisi Iben Bergsteini/Lizzie Tolmaniga. Esimeses geimis läks Eesti  paar intervallile juhtpositsioonis 11:9, kuid mängu lõpus oli seis viigis 18:18. Siiski võtsid Marran/Rüütel esimese geimi endale seisuga 21:18.

Teises geimi jätkus tasavägine mäng ning pärast intervalli oli geim viigis 13:13. Sealt edasi läksid Marran/Rüütel oma teed ja võitsid teise geimi ning kohtumise seisuga 21:15. Veerandfinaalis minnakse vastamisi Šveitsi paari Nadia Fankhauseri/Caroline Racloziga.

Võistluste tulemused on nähtaval siin ja otsepilt nähtav siin.