fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Kristin Kuuba alustas Hollandis võidukalt

14.10.2021

Täna alustas Eesti esireket Kristin Kuuba (BWF 51.) võistlemist Hollandis, Almeres International Challenge kategooria turniiril.

Kuuba kohtus esimeses ringi Ungari sulgpalluri Agnes Korosiga (BWF 131.). Avageimis hoidis Kuuba ohje enda käes terve geim. Joogipausile mingi eestlanna juhtimisel 11:5 ja geimi võidu kindlustas Kuuba seisuga 21:12.

Teisest geimi alustas Kuuba kindlalt ja oli intervalli ajaks juhtimas 11:4. Paraku viigistas Korosi teise geimi seisul 15:15 ja asus kohtumist juhtima 17:15. Geimi lõppu Kuuba enam enda kasuks pöörata ei suutnud ja ungarlanna võitis teise geimi 21:17.

Otsustavat geimi domineeris Kuuba täielikult, puhkepausile mindi eestlanna juhtimisel 11:4. Geimi teine pool ei jätnud Eesti esireket võimalust vastasele ja kindlustas teise ringi pääsme seisuga 21:12, 17:21, 21:9. Järgmises ringis kohtub Kuuba Hollandi mängija Gayle Mahulettega.

Homme lähevad platsile ka naispaar Kati-Kreet Marran ja Helina Rüütel (BWF 44.), nende vastased selguvad õhtu poole.

Võistluste tulemused on nähtaval siin ja otsepilt nähtav siin.