fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Tauri Kilk sai Belgias 3. koha

27.09.2021

Eile lõppes Belgias, Herstalis U-19 vanuseklassi võistlus Yonex Belgian Junior 2021.

Noormeeste üksikmängus tuli Tauri Kilk (Triiton) kolmandale kohale. Kolmandas ringis alistas eestlane 21:15, 21:7 sakslase Kevin Baumi. Poolfinaali pääsu tagas Kilk endale kui võitis rahvuskaaslast Mario Kirismad 21:11, 21:13. Poolfinaalis oli Eesti mängijal teisel pool võrku belglane Yaro Van Delsen. Paraku selles kohtumises pidi Kilk tunnistama vastase paremust 21:19, 18:21, 18:21, ning sellega saavutas ta parima eestlasena kolmanda koha. Veerandfinaalis jäid eestlastest pidama eelpool mainitud Mario Kirisma (TSKeskus)ja Oskar Männik (TÜASK).

Neidude üksikmängus pidi veerandfinaalis Ramona Üprus (TÜASK) vastu võtma kaotuse esimesest asetust omanud India mängijalt Tasnim Mirilt 15:21, 14:21.

Noormeeste paarismängus jõudsid veerandfinaali Tauri Kilk/Steven Kristiansen (Triiton/Viimsi SK)ja Oskar Männik/Rannar Zirk(TÜASK/Nõo SK). Kilk/Kristiansen jäid alla Hollandi paarile Noah Haase/Dyon Van Wijlickile 7:21, 11:21. Männik/Zirk pidid tunnistama sakslaste Jonathan Dresp/Kenneth Neumanni paremust 17:21, 8:21. Nimetatud Saksamaa paar tuli ka turniiri võitjaks.

Neidude paarismängus lõppes veerandfinaalis Andra Mai Hoopi/Ramona Üpruse (TÜASK) võistlus, paari esimeses kohtumises tuli tunnistada 12:21, 17:21 sakslannade Anna Mejikovskiy/Florentine Schöffski paremust.

Segapaarimängus pidid Männik/Üprus tunnistama Hollandi paari Dyon Van Wijlicki/Kirsten De Wit paremust 21:14, 20:22, 23:21. Hollandi paar tuli hiljem võistluse võitjaks.

Võistluste tulemused saadaval siin.