fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Eesti noormängijad Belgias

24.09.2021

Täna alustavad Belgias Herstalis võistlemist U-19 koondise liikmed.

Noormeeste üksikmängus omab Tauri Kilk (Triiton) esimest asetust ja kohtub esimeses ringis Hollandi sulgpalluri Rune Van Dalmiga. Steven Kristiansen (Viimsi SK) läheb esimeses ringis vastamisi Belgia mängija Baptiste Roliniga. Robin Schmalzil (TSKeskus) tuleb teise ringi pääsuks alistada indialane Naren Shankar Iyer. Teise ringi pääsesid otse Mario Kirisma (TSKeskus), Oskar Männik (TÜASK) ja Rannar Zirk (Nõo SK). Kusjuures teises ringis kohtuvad kohe omvahel just Männik ja Zirk.

Neidude üksikmängus on kuuenda asetusega Ramona Üprus (TÜASK), täna läheb ta vastamisi Saksamaa mängija Ella Nevega. Teise eestlannana võistleb samas mänguliigis Andra Mai Hoop (TÜASK), paraku loosiõnn talle ei naeratanud ja esimeses kohtumises tuleb minna vastamisi esimese asetusega indialanna Tasnim Miriga. Turniirist loobus Catlyn Kruus.

Noormeeste paarismängus omavad kõik osalevad paarid asetust, Männik/Zirk on teise asetusega, Kirisma/Schmalz kolmanda asetusega ja Kilk/Kristiansen neljanda asetusega. Eesti paarid alustavad teisest ringis võistlemist homme.

Neidude paarismängus on Andra Mai Hoopil/Ramona Üprusel esimene ring vaba.

Segapaarismängus on teise asetusega Männik/Üprus, kelle esimesed vastased selguvad täna õhtul. Zirk/Hoop lähevad esimeses ringis vastamisi Saksamaa paari David Eckeerlini/Amelie Lehmanniga.

Mängijaid juhendab Belgias U-19 koondise peatreener Heiki Sorge.

Võistluste tulemused nähtaval siin.