fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Eesti mängijad võitsid Rootsis kolm 2. kohta

12.09.2021

Täna selgitati Rootsis, Täbys U-19 vanuseklassi võistlusel nii finalistid, kui ka võitjad.

Esimestena kindlustasid endale finaalkoha Oskar Männik/Ramona Üprus, kui said Rootsi paarilt Eric Ramstedt/Elin Bomanilt loobumisvõidu. Finaalis tulid paraku tunnistada Saksamaa paari Jarne Schlevoigti/Julia Meyeri paremust 18:21, 13:21.

Noormeeste paarismängus pidid kolmanda kohaga leppima Oskar Männik/Ranna Zirk. Poolfinaalis pidi Eesti paar alla vanduma Saksamaa paarile Jarne Schlevoigt/Nikolaj Stupplichile 22:20, 16:21, 17:21.

Neidude üksikmängus pidi Ramona Üprus leppima hõbemedaliga, poolfinaalis alistas Üprus rootslase Mirjam Lindgarde 21:18, 21:9. Finaalis paraku tuli tunnistada teise rootslanna Julia Tuvessoni paremust 15:21, 13:21.

Neidude paarismängus tuli Ramona Üprus koos prantslanna Celia Rippertiga teisele kohale. Poolfinaalis alistasid Üprus/Rippert Norra paari Julie Abusdali/Delia Murtazalieva 21:18, 21:15. Finaalis tuli, aga vastu võtta kaotus Rootsi paarils Jessica Silvennoinenilt/Julia Tuvessonilt 17:21, 16:21.

Võistluste tulemused nähtaval siin.