fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa
White Stripe Element

Eesti mängijate jaoks lõppes EM

10.09.2021

Sloveenias toimuvtel Euroopa meistrivõistlustel lõppesid eestlaste jaoks Euroopa meistrivõistlused.

Esimesena läksid eile platsile naispaar Heili Merisalu/Marta Emili Teller, kes kohtusid võistkondlikul võistlusel kolmanda koha saanud Tšehhi paari Lucie Krulova/Petra Maixnerovaga. Kohtumine kahe paari vastu kestis 18 minutit ja eestlased pidid tunnistama seisuga 4:21, 11:21 vastaste paremust.

Noormeeste paarismängus läksid Rene Leeman/Chris Robin Talts vastamisi Inglismaa paari Robin Harperi/Michael Pangi vastu. Esimene geim möödus küll tasavägiselt, kuid siiski võitsid geimi inglased 21:17. Teises geimis püsis pinge mängus kuni intervallini, kui Leeman/Talts olid kaotusesisus 8:11. Harper/Pang tegid väikse vahespurdi ja tablool oli seis 8:14, sealt enam Eesti paar välja ei tulnud ja vastu tuli võtta 17:21, 13:21 kaotus.

Võistluste tulemusted saadaval siin ja otsepilt nähtaval siit.

Scroll to top