fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Eesti mängijate jaoks lõppes EM

10.09.2021

Sloveenias toimuvtel Euroopa meistrivõistlustel lõppesid eestlaste jaoks Euroopa meistrivõistlused.

Esimesena läksid eile platsile naispaar Heili Merisalu/Marta Emili Teller, kes kohtusid võistkondlikul võistlusel kolmanda koha saanud Tšehhi paari Lucie Krulova/Petra Maixnerovaga. Kohtumine kahe paari vastu kestis 18 minutit ja eestlased pidid tunnistama seisuga 4:21, 11:21 vastaste paremust.

Noormeeste paarismängus läksid Rene Leeman/Chris Robin Talts vastamisi Inglismaa paari Robin Harperi/Michael Pangi vastu. Esimene geim möödus küll tasavägiselt, kuid siiski võitsid geimi inglased 21:17. Teises geimis püsis pinge mängus kuni intervallini, kui Leeman/Talts olid kaotusesisus 8:11. Harper/Pang tegid väikse vahespurdi ja tablool oli seis 8:14, sealt enam Eesti paar välja ei tulnud ja vastu tuli võtta 17:21, 13:21 kaotus.

Võistluste tulemusted saadaval siin ja otsepilt nähtaval siit.