fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Mees- ja naispaar liikusid Euroopa meistrivõistlustel teise ringi

09.09.2021

Kolmapäeval jätkus U-17 Euroopa meistrivõistluste individuaalturniir Sloveenias, teise ringi pääsesid mees- ja naispaar.

Eile astus esimesena väljakule Elisaveta Berik, kes kohtus viiendat asetust omava venelanna Galina Mezentsevaga. Pärast 17 minutilist mängu tuli Berikul tunnistada venelanna paremust 9:21, 7:21.

Noormeeste üksikmängus oli esimene ring vaba Andrei Schmidtil ja esimese üksikmängus pidas ta maha kolmapäeval teises ringis Noah Haase vastu. Hollandlane oli kindlalt üle Schmidtist liikudes kolmandasse ringi 21:12, 21:16 võiduga.

Neidude paarismängus kohtusid Elisaveta Berik/Emili Pärsim Slovakkia paari Johanka Ivanovicova/Lea Vybochovaga. Esimene geim möödus tuliselt ja punkt-punkti mänguna, kuid seekord võtsid geimi endale slovakitarid seisuga 23:21. Teine geim jätkus samas rütmis, kui kumbki paar suurt eduseisu ei saavutanud ja võitja selgitati välja geimi lõpus. Seekordki pöörasid geimi ja kogu mängu enda kasuks Ivanovicova/Vybochova võites kohtumise 23:21, 21:19.

Samas mänguliigis olid veel võistlustules Heili Merisalu/Marta Emili Teller, nende vastasteks olid sloveenlased Anja Blazina/Iva Koša. Eestlannad hoidsid esimese geimi teisel poolel ohje enda kätes ja võitsid 21:15. Teise geimi võtsid pärast tasavägist mängu endale Blazina/Koša seisuga 21:19. Otsustavas oli mängusaatus veel lahtine eestlaste juhtimisel 15:14, kuid siis tegid Merisalu/Teller viie punktilise spurdi ja kindlustasid pääsu teise ringi 21:15, 19:21, 21:17. Neljapäevases kohtumises minnakse vastamisi Tšehhi paari Lucie Krulova/Petra Maixnerovaga.

Noormeeste paarismängus asusid esimestena teise ringi pääset püüdma Rene Leeman/Chris Robin Talts, teiseil pool võrku oli Šveitsi paar Hugo Chanthakesone/Nolan Chanthakesone. Eestlaste dikteerimisel lõppes kohtumine pärast 22 minutit ja Leeman/Talts olid endale kindlustanud võidu 21:16, 21:11. Teises ringis minnakse vastamisi Inglismaa paari Robin Harper/Michale Pangiga.

Teise paarina astusid platsile Andrei Schmidt/Hugo Themas, kes kohtusid võistkondlikult võistlustelt tuttavate Bulgaaria mängijatega Georgi Kirov/Stanimi Terzieviga. Tasavägisest kolme geimilisest kohtumisesst tõmbasid seekord pikema kõrre bulgaarlased liikudes teise ringi 21:19, 13:21, 21:17 võiduga.

Võistluste tulemusted saadaval siin ja otsepilt nähtaval siit.

Foto: Badminton Europe