fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Eestlaste eilne päev U-17 Euroopa meistrivõistlustel

08.09.2021

Eile selgitati Sloveenias välja U-17 Euroopa meistrivõistlustel välja võistkondliku võistluse võitja, Euroopa meistriks tuli tänavu Venemaa. Samuti alustati eile individuaalturniiriga, kus Eesti mängijad astusid platsile kolmes mänguliigis.

Esimestena läksid väljakule segapaarismängus Hugo Themas/Emili Pärsim, vastasteks oli neil Rootsi paar Filip Swahn/Sofia Strömvall. Pärast 24 minutilist kohtumist liikusid eestlased teise ringi võiduga 21:15, 21:18. Teises ringis kohtusid nad Valgevene paariga Dzmitry Kashyni/Polina Karmalysega. Paraku tuli teise ringi mängus Themas/Pärsimil tunnistada vastaste paremust 19:21, 21:14, 15:21. Segapaaris asusid võistlema õhtul ka Chris Robin Talts/Marta Emili Teller, neil oli teisel pool võrku Rumeenia paar Luca-Stefan Pandele/Anamaria Serban. Eesti paarile võimalust ei jäetud ja tuli leppida kaotusega 14:21, 12:21.

Noormeeste üksikmängus oli eile võistlemas Rene Leeman, kes läks vastamisi Inglismaa mängija Dillon Chongiga. Kohtumine kahe mängija vahel kestis kokku 42 minutit ja seekord väljus võitjana inglane alistades Leemani 15:21, 21:18, 21:11.

Neidude üksikmängus pidi Emili Pärsim tunnistama Slovakkia mängija Lea Vybochova paremust seisuga 6:21, 6:21.

Täna jätkub individuaalturniir, eestlastest on võistlustules neidude üksikmängus Elisaveta Berik, noormeeste üksikmängus Andrei Schmidt, neidude paarismängus Berik/Pärsim ja Heili Merisalu/Marta Emili Teller, noormeeste paarismängus lähevad lahingusse Leeman/Talts ja Schmidt/Themas.

Võistluste tulemusted saadaval siin ja otsepilt nähtaval siit.