fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

U-17 koondis pidi tunnistama Hispaania paremust

05.09.2021

Täna selgitatakse Sloveenias, Podcertekis U-17 võistkondliku võistluse alagrupist edasipääsejad. Kuuenda alagarupi võitjad selgitasid välja Eesti ja Hispaania. Alagrupis olid mõlemad riigid võitnud Bulgaaria ja Iisraeli samade seisudega.

Esimene kohtumine

Täna alustati kohtumist segapaarismänguga, Eesti muudatusi segapaaris ei teinud ja platsile astusid Hugo Themas/Emili Pärsim. Teisel pool võrku olid Rodrigo Sanjurjo/Nikol Carulla. Esimene geim algas tasavägiselt paraku intervalliks olid eestlased 10:11 kaotusseisus. Joogipausilt tulid paremini mängu tagasi hispaanlased ja kindlustasid esimese geimi võidu 21:15. Teises geimi võitsid hispaanlased juba kindlamalt ja ülekaal oli tuntavam, hispaanlased võitsid teise geimi 21:10. Eesti 0-1 Hispaania.

Teine kohtumine

Noormeeste üksikmängus läks täna Eestile punkti jahtima Rene Leeman, kes kohtus Basilio Portoga. Mäng algas tasavägiselt, kuid intervalliks oli Leeman tagaajaja rollis 9:11. Pärast pausi kasvas vahe 6 punktiliseks, kui seis oli 8:14. Leeman suutis küll vahe vähendada kahe punktiliseks seisul 15:17, paraku sellest ei piisanud ja Porto võitis geimi 21:16. Teine geim algas samas rütmis, ning intervalliks juhtis Porto 11:8. Edasine geim Leeman vahet vähendada ei suutnud ja vastu tuli võtta kaotus 16:21, 17:21. Eesti 0-2 Hispaania.

Kolmas kohtumine

Eestile pidi kohustusliku punkti tooma neidude üksikmängus Emili Pärsim, kes kohtus Cristian Terueliga. Hispaanlanna domineeris tervet kohtumist ja eestlannat mängu ei lasknud võites kohtumise pärast 21 minutilist mängu 21:6, 21:12. Eesti 0-3 Hispaania.

Neljas kohtumine

Noormeeste paarismängus mindi mängima au peale, täna olid paaris koos Andrei Schmidt ja Chris Robin Talts, vastas olid neil Daniel Franco ja Rodrigo Sanurjo. Esimene geim möödus punkt-punkti mänguna ja vaja läks rohkem kui 21 punkti, et selgitada võitja. Eesti paaril oli kasutada ka üks geimpall, kuid seda ei realiseeritud, hispaanlased suutis ühe kolmest võidetud geimpalli endale võtta ja geimi võita 23:21. Teine geim möödus hispaanlaste taktikepi järgi ja võit kindlustati 23:21, 21:12, Eesti 0-4 Hispaania.

Viies kohtumine

Viimane võimalus täna Eesti punktiarve avada jäi naispaaril Elisaveta Berikul ja Marta Emili Telleril, teisel pool võrku olid Nikol Carulla ja Carmen Maria Jimenez. Kahjuks, jäi Eestil ka sellest mängus võit tulemata ja Berik/Teller pidid vastu võtma kaotuse 21:18, 21:11. Eesti 0-5 Hispaania.

Individuaalturniir hakkab 07.09 ja esimeste eestlastena astuvad seal platsile Hugo Themas/Emili Pärism, kui kohtuvad Rootsi paari Filip Swahni ja Sofia Strömvalliga.

Võistluste tulemused nähtaval siin ja EM otsepilt saadaval siin.