fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Eesti alistas kindlalt Iisraeli

04.09.2021

Täna läks Eesti U-17 koondis oma teiseks kohtumiseks platsile. Teises kohtumises olid teisel pool võrku Iisraeli mängijad. Eesti alistas täna 5-0 Iisraeli.

Esimene kohtumine

Eesti-Iisraeli vastasseis hakkas täna pihta noormeeste üksikmänguga. Eile nappi kaotust pidanud tunnistama Andrei Schmidt kohtus täna Mayan Mogilneriga. Terve kohtumine möödus tasavägiselt, kuid tähtsad punktid keeras eestlane enda kasuks. Schmidt avas täna enda võiduskoori alistades Mogilneri 23:21, 21:19. Eesti 1-0 Bulgaaria.

Teine kohtumine

Neidude üksikmängus astus täna platsile Emili Pärsim ning vastaseks oli Alina Bergelson. Pärsim alustas kohtumist hästi ja saavutas 11:5 eduseisu. Mäng lõpp küll kisus põnevaks, kuid eestlanna säilitas külma närvi ja võitis esimese geimi 21:17. Teine geim algas punk-punkti mänguna ja kumbki pool suur eduseisu saavutada ei suutnud. Pärsim, aga pani teise käigu sisse seisul 11:12, ning võitis setise punkti järjest. Sellest piisas, et võita kohtumine 21:17, 21:14 ja kindlustada Eestile 2-0 juhtseis.

Kolmas kohtumine

Noormeeste paarismängus peatreener Robert Kasela muudatust ei teinud ja platsile astusid Rene Leeman/Chris Robin Talts. Teisel pool võrku olid neil Guy Blumenreich ja Sharon Perelshtein. Tasavägine kohtumine kestist kokku 42 minutit ja võitja selgitamiseks läks vaja kolme geimi. Esimene geim möödus pingeliselt, kuid paraku keeras Iisraeli paar geimi lõpu enda kasuks ja geim võideti 21:18. Teine geim jätkus samas rütmis ning 18:18 oli veel viigiseis tablool, teises geimis, aga seekord tõmbasid pikema kõrre Leeman/Talts ja  võitsid geimi 21:19. Otsustavad geimis näitasid eestlased kindlamat mängu ja mängu võit kindlustati endale 18:21, 21:19, 21:15.

Neljas kohtumine

Neidude paarismängus toimus üks vangerdus, kui Emili Pärsimit asendas Marta Emili Telleri kõrval Elisaveta Berik. Berik/Telleril oli vaja kõigest 20 minutit, et järjekordne võidupunkt Eestile tuua. Eestlannad alistasid Zohar Amoyali ja Adi Zorabovichi 21:13, 21:10.

Viies kohtumine

Sarnaselt eilsele toimus viimasena segapaarismäng, ning tänagi olid platsil Hugo Themas/Emili Pärsim. Vastasteks olid neil Sharon Perelshtein ja Alina Bergelson. Kohtumine algas tasavägiselt ja kumbki paar enda mitme punktilist eduseisu ei suutnud hoida. Geimi lõpus oli tablool 20:20, kuid Themas/Pärsim võitsid siis kaks punkti järjest ja võitsid geimi 22:20. Teine geim eestlased vastastele võimalust ei jätnud ja kindlustasid Eestile 5-0 võidu seisuga 22:20. 21:10.

Homme minnakse vastamisi Hispaaniaga, selle kohtumisega otsustatakse ka alagrupist edasipääseja.

Võistluste tulemused nähtaval siin ja homse kohtumise otsepilt saadaval siin.

Foto: Badminton Europe