fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Eesti mängijad jõudsid Lätis teise ringi

28.08.2021

Eile peeti Lätis Yonex Latvia Internationalil põhiturniiri esimese ringi kohtumised. Kvalifikatsioonist ükski Eesti mängija põhiturniirile ei pääsenud.

Meeste üksikmängus astus reedel ainsana platsile Karl Kert (Veeriku), kui kohtus viienda asetusega portugallase Bernardo Atilanoga. Geimi lõppudeni oli mäng tasavägine, kuid tähtsad punktid pööras enda kasuks just Atilano. Kert pidi vastu võtma 14:21, 16:21 kaotuse.

Naiste üksikmängus jõudis teise ringi Helis Pajuste (Triiton) alistades lätlanna Ieva Pope 21:14, 21:13. Täna kohtub Pajuste Leedu mängija Vilte Paulauskaitega. Catlyn Kruus (Triiton) kohtus Ukraina mängija Polina Buhrovaga, pärast 41 minutilist ja kolmegeimilist kohtumist pidi Kruus vastu võtma kaotuse 11:21, 21:18, 6:21. Kvalifikatsioonist mängijate loobumise tõttu põhiturniirile pääsenud Karina Kapanen (Triiton) kaotas Hispaania mängijale Nerea Ivorrale 11:21, 9:21. Marta Emili Teller (Triiton) pidi tunnistama Indoneesia mängija Melsya Nur Fitriani paremust seisuga 6:21, 15:21.

Meeste paarismängus jõudsid teise ringi Kristjan Kaljurand/Raul Käsner (TÜASK).  Kaljurand/Käsner kohtusid esimeses mängus Leedu paari Vilius Bagdanaviciusi/Edgaras Slusnysiga. Esimene geim tundus eestlastele kindlalt tulema, kuid seisul 17:13 tulid leedukad mängu tagasi ja võtsid esimese geimi endale 22:20. Teine geim näitas Eesti paar kindlamat mängu ja võideti 21:10, otsustavas geimis mindi Kaljurand/Käsneri juhtimisel intervallile 11:7. Sealt edasi hoiti vahet kindlalt ja võit kindlustati 21:14 geimi võiduga. Teises ringis kohtuvad tiitlikaitsjad Itaalia paariga Kevin Strobl/Tonni Zhouga. Oskar Männik/Rannar Zirk (TÜASK/Nõo SK) liikusid teise ringi ilma mänguta ja kohtuvad seal Inglismaa paariga Jonty Russ/Sam Smithiga.

Naiste paarismängus Eesti paarid teise ringi ei pääsenud. Catlyn Kruus/Ramona Üprus (Triiton/TÜASK) kaotasid Sloveenia paarile Nika Arh/Lia Salharile 11:21, 14:21. Emili Pärsimi/Marelle Salu (Triiton) võistluse lõpetasid poolatari Magdalena Swierczynska/Karolina seisuga 6:21, 11:21. Andra Mai Hoop/Marta Emili Teller (TÜASK/Triiton) jäid alla Läti paarile Ieva Pope/Diana Stognijale 24:22, 7:21, 9:21.

Segaparismängus liikusid kaks Eesti paari teise ringi. Oskar Männik/Ramona Üprus (TÜASK) võitsid Arturs Akmensi/Annija Rulle-Titava 21:14, 21:4. Järgmises ringis tulevad nende vastased Ukrainast Mykhaylo Makhnovskiy/Anastasiya Prozorova näol, kellel on Lätis teine asetus. Rannar Zirk/Andra Mai Hoop (Nõo SK/TÜASK) sammusid teise ringi võiduga lätlaste Andis Berzinsi/Una Begra üle teise ringi, lõppseis tablool oli 21:14, 11:21, 21:14 eestlaste kasuks. Teises ringis on neil vastasteks viienda asetusega Poola paar Wiktor Trecki/Magdalena Swierczynska. Esimeses ringis jäi toppama Rene Leeman/Marta Emili Teller (TSKeskus/Triiton), kui kaotasid esimest asetust omavale Sloveenia paarile Miha Ivancic/Petra Polancile 7:21, 8:21. Hugo Themas/Emili Pärsim (Triiton) piirdusid samuti ühe mänguga, kui pidi tunnistama Poola paari Adrian Krawczyk/Karolina Wladzinska paremust 15:21, 9:21.

Võistluste tabelitega saab tutvuda siin ja otsepilt nähtaval siin.