fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

U-17 koondis sai teada EM alagrupi

26.08.2021

Täna loositi ja avalikustati U-17 Euroopa meistrivõistluste võistkondliku võistluse tabelid. U-17 EM toimub seekord Sloveenias.

Eesti loositi kuuendasse alagruppi, kus kaaslasteks on Hispaania, Bulgaaria ja Iisrael. Eesti esimene kohtumine toimub järgmine nädal reedel kohaliku aja järgi kell 18.00 Bulgaaria vastu.

U-17 koondisesse kuuluvad 4 noormeest ja 4 neidu. Noormeestes valiti koondisesse Andrei Schmidt (Triiton), Hugo Themas (Triiton), Rene Leeman (TSKeskus) ja Chris-Robin Talts (TSKeskus). Neidudest kuuluvad koondisesse Elisaveta Berik (Triiton), Emili Pärsim (Triiton), Heili Merisalu (Nõo SK) ja Marta Emili Teller (Triiton).

Individuaalturniiri tabelid avalikustati 24. august. Noormeeste üksikmängus kohtum Rene Leeman Inglismaa mängija Dillion Chongiga. Andrei Schmidt läheb vastamisi kaheteistkümnenda asetusega Hollandi mängija Noah Haasega. Neidude üksikmängus kohtub. Elisaveta Berik viiendat asetust omava venelannaga Galina Mezentsevaga, ning Emili Pärsim läheb vastamisi Slovakkia mängija Lea Vybochovaga.

Noormeeste paarismängus esindavad Eestit Schmidt/Themas ja Leeman/Talts. Schmidt/Themas kohtuvad esimeses ringis Bulgaaria paari Georgi Kirovi/Stanimir Terzieviga. Leeman/Taltsi esimesed vastased tulevad Šveitsist Hugo Chanthakesone/Nolan Chanthakesone näol. Neidude paarismängus on võistlustules Merisalu/Teller, kes kohtuvad Sloveenia paari Anja Blazina/Iva Košaga, ning Berik/Pärsim lähevad vastamisi Slovakkia paari Johanka Ivanovicova/Lea Vybochovaga. Segapaarismängus esindavad Eestit Themas/Pärsim, kelle vastasteks on rootslased Filip Swahn/Sofia Strömvall, ning Talts/Telleril on esimene ring vaba ja nende teise ringi vastased tulevad kas Rumeeniast või Sloveeniast.

Individuaalturniiri tabelid nähtaval siin ja võistkondliku võistluse tabelid siin.

Foto: Badminton Europe