fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Eesti meistrivõistluste finalistid on selgunud

21.08.2021

Täna jagati Tartus, Tartu Ülikooli Spordihoones ära 57. Eesti meistrivõistluste finaalkohad.

Meeste üksikmängus jõudis finaali ootuslikult Eesti esireket Raul Must. Poolfinaalis alistas Must Hans-Kristjan Pilve 21:8, 21:16. Teise finaalikoha võttis endale Karl Kert, pärast tasavägist esimest geimi võitis Kert Mihkel Laanese 24:22, 21:9. Kolmanda koha mängus mängivad Hans-Kristjan Pilve ja Mihkel Laanes.

Naiste üksikmängus võitis poolfinaalis kindlalt Kristin Kuuba Ramona Üpruse 21:4, 21:10. Teisena pääses finaali Catlyn Kruus alistades Helis Pajuste poolfinaalis 21:12, 21:18. Kuuba ja Kruus lähevad vastamisi finaalis ning kolmanda koha mängus kohtuvad Üprus ja Pajuste.

Meeste paarismängus lähevad finaalis vastamisi Kristjan Kaljurand/Raul Käsner ja Artur Ajupov/Tauri Kilk. Kaljurand/Käsner alistasid poolfinaalis Robert Kasela/Mikk Õunmaa 21:9, 21:10. Ajupov/Kilk võitsid Matis Kaart/Marcus Lõod 21:12, 17:21, 21:13. Kolmanda koha mängus lähevad vastamisi Kasela/Õunmaa ja Kaart/Lõo.

Naiste paarismängus lähevad homme kuldmedalit püüdma Kati-Kreet Marran/Helina Rüütel ja Kristin Kuuba/Kati Tolmoff. Marran/Rüütel võitsid poolfinaalis Kertu Margust/Editha Schmalzi 21:7, 21:8. Kuuba/Tolmoff olid paremad Hannaliina Pihost/Sale-Liis Teesalust 21:12, 21:9. Kolmanda ja neljanda koha otsustavad omavahel Margus/Schmalz ja Piho/Teesalu.

Segapaarismängus alistasid poolfinaalides oma vastased Raul Must/Kristin Kuuba ja Raul Käsner/Kati-Kreet Marran. Must/Kuuba võitisd pingelises kohtumises esimest asetust omanud Mihkel Laanese/Helina Rüüteli 21:13, 12:21, 21:19. Käsner/Marran sammusid finaali võiduga Oskar Männiku/Ramona Üpruse üle seisuga 21:10, 21:16. Kolmanda koha mängus kohtuvad Laanes/Rüütel ja Männik/Üprus.

Finaalid hakkavad homme kell 10.00 naiste üksikmänguga.

Võistluste tulemused on nähtaval siin ja otsepilt saadaval siin.