fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

57. Eesti meistrivõistluste esimese päeva kokkuvõte

20.08.2021

Täna õhtul lõppes 57. Eesti meistrivõistlust esimene päev. Avapäeval pidid meestepaarismängus juba kaotuse vastu võtma ka favoriidid.

Meesteüksikmängus suuri üllatusi ei toimunud ainuke asetusega mees Ragnar Sepp pidi tunnistama kolmegeimilises matšis Roland Kutsei paremust. Raul Must, Mihkel Laanes ja Karl Kert liikusid teise ringi kindlate võitudega.

Naisteüksikmängus ei langenud veel ükski asetusega mängija välja. Esimest asetust omav Kristin Kuuba alistas Annabel Rohtla 21:7, 21:0. Samuti võitsid kindlalt enda kohtumise Helis Pajuste (2), Catlyn Kruus (3) ja Ramona Üprus (4).

Meeste paarismängus langesid konkurentsist nii teine kui ka kolmas asetus. Teist asetust omanud Mikk Järveoja ja Mihkel Laanese meistrivõistlused lõpetasid Artur Ajupov ja Tauri Kilk seisuga 16:21, 24:22, 21:18. Kolmanda asetusega Mihkel Talts ja Karl Kert jäid alla Oskar Männikule ja Rannar Zirkile 21:15, 14:21, 18:21.

Naiste paarismängus täna asetusega paarid platsile ei astunud. Üks põnevaimaid paare tänavusel EMV-l on Kristin Kuuba ja Kati Tolmoff, kes alistasid Birgit Reintame ja Eliise Siimanni 21:7, 21:4. Homme lähevad nad vastamisi teise asetusega paariga Catlyn Kruus ja Ramona Üprus.

Päeva lõpetasid segapaarid, selles mänguliigis ei toimunud suuri üllatusi. Esimene kuni neljas asetus sammusid kindlalt teise ringi kahegeimiliste võitudega. Homme on oodata kahte põnevat vastasseisu, kui omavahel kohtuvad Mihkel Laanes/Helina Rüütel ja Mikk Järveoja/Sale-Liis Teesalu, ning Raul Must/Kristin Kuuba lähevad vastamisi Kristjan Kaljuranna/Hanna-Liina Pihoga.

Teine päev algab kell 10.00 meesüksikmängudega ja veerandfinaalid hakkavad 11.00.

Võistluste tulemused on nähtaval siin.